Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români au speriat Italia: DISTRUGEAU benzinării cu buldozerul și fugeau cu banii-VIDEO
WhatsApp
O bandă de hoți români a fost anihilată în Italia, după ce au spart mai multe benzinării folosind aceeași tehnică: furau buldozere și dărâmau casieria automată. 

Carabinierii din Cattolica (provincia Rimini) au reținut 3 români, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani, aceștia fiind principalii suspecți în cazul mai multor jafuri. De-a lungul timpului, banda a dat mai multe atacuri în nordul Italiei, folosind de ficare dată aceeași metodă. 

Cum jefuiau românii benzinăriile cu buldozerul

 

Potrivit publicației altarimini.it, înainte de fiecare lovitură, românii furau un vehicul greu (excavator sau buldozer) pe care îl foloseau apoi pentru a smulge casieria automată. După ce dărâmau casieria, o încărcau în mașină și dispăreau.

Pe lângă banii furați, benzinăriile sufereau pagube imense materiale. În plus, stațiile erau nevoite să stea închise zile înșir pentru reparațiile distribuitoarelor automate și a casieriilor.

Cei trei români au fost depistați în trafic, în timpul unui control de rutină. Un echipaj al carabinierilor din Cattolica au observat un autoturism Opel Astra cu numere românești care se învârtea suspect în jurul unei stații de benzină din localitatea San Giovanni in Marignano.

Fiind la curent cu modul de operare al hoților, agenții au oprit mașina și au solicitat documentele ocupanților. Nu mică le-a fost mirarea atunci când i-au identificat: toți trei erau deja căutați pentru că au furat buldozere și le-au folosit pentru a jefui benzinării.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit peste 10 mii de euro ascunși într-un apartament.

Cei trei au fost arestați urmând să fie trimiși în judecată. 

romani furt benzinarii buldozer

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel