Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei copii au MURIT îmbrățișați, după ce s-au blocat în congelator. TRAGEDIE
WhatsApp
Locuitorii comitatului Suwannee din statul american Florida sunt în stare de șoc, după ce trei copii au fost găsiți fără suflare într-un congelator.
Poliție

Trei copii cu vârste de 1, 4 și 6 ani au fost găsiți morți. Aceștia s-au axfisiat după ce au rămas blocați într-un congelator, relatează DailyMail. Din primele cercetări rezultă că cei mici se jucau nesupravegheați și au intrat de bună voie într-un congelator cumpărat în aceeași zi, nebăgat în priză.

La acel moment, în casă se aflau două femei, dintre care una dormea. La un moment dat, una dintre femei a ieșit în curtea casei să verifice ce fac cei mici. A intrat în alertă și atunci a început să caute în toată casa. Într-un final, a deschis și ușa congelatorului, iar priveliștea tragică o va urmări toată viața. Cei trei copii erau îmbrățișați, fără suflare. Femeia a încercat să acorde primul ajutor și a chemat ajutor, însă medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.

Citește și: Abia întors din Spania. ROMÂN, găsit MORT în baie puțin înainte de nuntă

Anchetatorii încearcă acum să stabilească cum a fost posibil ca cei mici să rămână blocați în interiorul congelatorului orizontal. Potrivit polițiștilor, congelatorul era second-hand, fiind instalat un sistem suplimentar de blocare a ușii, așa cum se poate observa în fotografie.

(w460)

Până în prezent, cei doi adulți aflați în casă în momentul tragediei nu sunt bănuiți de crimă.

Sursa foto: DailyMail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel