Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alarmă falsă de cutremur în Italia: Fanii lui Travis Scott au dansat până au băgat frica în locuitori
WhatsApp
”Cutremurul” simțit de locuitorii din Milano s-a dovedit a fi fals. Fanii aflați la concertul lui Travis Scott au zguduit, la propriu, orașul.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Concertul lui Travis Scott de marți, 23 iulie, la Milano a generat confuzie și îngrijorare printre locuitorii din apropierea hipodromului La Maura, unde rapperul american a susținut un show pentru 70.000 de fani. Vibratiile intense cauzate de entuziasmul publicului au dus la raportarea unor „cutremure” pe rețelele de socializare, dar experții au confirmat că nu a fost înregistrat niciun seism.

Mai mulți oameni au raportat pe Facebook și X că au simțit „două cutremure în câteva minute” și au întrebat dacă și alții au simțit ”cutremurul” din Milano. ngrijorarea s-a amplificat până când s-a stabilit că mișcările resimțite nu erau decât efectul vibrațiilor puternice generate de concert. Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie a confirmat că nu s-au înregistrat seisme în zona respectivă.

Citește și: OFICIAL: Wiz Khalifa, pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere fără drept de droguri de risc

Acest incident nu este singular în cariera lui Travis Scott. În iunie 2023, un alt concert al rapperului la Milano, tot la hipodromul La Maura, a generat o alarmă similară. De asemenea, în august 2023, un show al artistului la Circolo Massimo din Roma a provocat o panică similară printre localnici, deși și atunci s-a dovedit că nu a fost vorba de un cutremur real.

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel