Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie pentru o familie de români din Italia. Fiica lor minoră a pierit instantaneu într-un accident teribil, în timp ce fiul lor luptă pentru viață
WhatsApp
Într-un accident tragic petrecut în primele ore ale zilei de duminică, trei prieteni și-au pierdut, pe loc, viața. Printre victime se numără și Ana, o fată de doar 15 ani, fiica unor români din Italia. Fratele ei, în vârstă de 20 de ani, este singurul supraviețuitor al tragediei și luptă pentru viață la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia.
Tragedie pentru o familie de români din Italia. Fiica lor minoră a pierit instantaneu într-un accident teribil, în timp ce fiul lor luptă pentru viață / Foto: Captură video youtube

Accidentul a avut loc la primele ore ale zilei de duminică în Torricella: două fete și un bărbat de 28 de ani și-au pierdut viața, un al patrulea pasager a fost grav rănit. Mașina a lovit mai întâi un automobil Golf și, apoi, a rupt parapetul de protecție, ajungând pe un câmp.

Așa s-au stins din viață două adolescente și un tânăr, în primele ore ale zilei de duminică, în timp ce se deplasau cu o mașină pe la intersecția Perugia-Bettolle, la Torricella. În mașină se afla și un al patrulea tânăr, care este internat în stare gravă la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia. 

 

Adolescentă româncă, ucisă într-un accident de mașină



Victimele care și-au pierdut viața sunt românca Ana Tuja, în vârstă de doar 15 ani, și Nika Myshko, în vârstă de 16 ani, precum și ecuadorianul Julio Cesar Vera Quinonez, în vârstă de 28 de ani, cel care conducea vehiculul.

Cele două adolescente, Ana și Nika, s-au născut și crescut în Perugia, într-o familie de origine română și, respectiv, ucraineană.

Tânărul de 20 de ani, care a fost spitalizat, se afla pe partea șoferului și este fratele româncei de 15 ani, care a murit. După primele îngrijiri, băiatul a fost dus la terapie intensivă, iar starea sa, după cum a raportat spitalul, deși gravă, este considerată stabilă. Cel mai probabil, cei patru se întorceau de la o seară petrecută în zona Trasimeno.

 

Cele două mașini s-au ciocnit în timpul unei depășiri

 

Mai multe aspecte rămân de clarificat. Conform celor reconstituite până în prezent, mașina condusă de bărbatul de 28 de ani a intrat în coliziune, în jurul orei 3:40, într-un Golf, condus de un tânăr de 20 de ani din Città di Castello. Automobilul a fost sechestrat, ca și Ford Fiesta, pentru toate investigațiile.

După coliziune, Fordul a rupt parapetul de protecție. Mașina a zburat câțiva metri prin vegetația densă și apoi s-a prăbușit  pe un câmp. A fost un impact foarte violent, după cum reiese din groapa adâncă, produsă de impact. Cu toate acestea, Golf-ul a rămas pe carosabil, iar tânărul de 20 de ani a oprit imediat pentru a cere ajutor.

Parchetul din Perugia a deschis un dosar, pentru a clarifica cauzele accidentului, ipoteza infracțiunii de omucidere rutieră împotriva șoferului Golfului. Singura autopsie va fi efectuată pe corpul tânărului de 28 de ani. În general, în cadrul anchetei se va clarifica viteza cu care se deplasa vehiculul în care se aflau cei patru și eventualul consum de alcool sau droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel