Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tragedie la Torino: Un bebeluș de 2 ani a murit, după ce a căzut de la etajul opt din apartamentul bunicilor
WhatsApp
Tragedie în orașul italian Torino. Un copil de numai 2 ani a căzut de la etajul opt al unei clădiri și a murit. 
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Un copil, de numai 15 luni a murit, după ce a căzut de la etajul opt al unei clădiri din strda Pacini, Torino. Potrivit primelor constatări efectuate de autorități este vorba de un accident. La fața locului au sosit carabinierii și personalul medical de la Crucea Verde, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Potrivit informațiilor publicate de Fanpage.it, tragedia s-a petrecut în casa bunicilor materni ai copilului, unde micuțul era adesea adus de părinții care muncesc. Primii vecini, audiați de oamenii legii, au declarat că au auzit țipetele, dar nu au văzut nimic din cele întâmplate.

 

Sunt o familie de oameni buni

 

"Era un copil frumos. Se afla la bunici pentru că părinții lui muncesc. Am auzit țipetele când mă întorceam de la cumpărături și mi-au spus ce s-a întâmplat. Sunt o familie de oameni foarte buni”, a declarat un vecin.

Cel mai probabil, micuțul a căzut de la o fereastră din sufragerie. În casă se afla și mătușa, căreia i s-a făcut rău și a fost transportată la spital cu ambulanța.

După ea, bunica a fost dusă și ea în stare de șoc la spital cu o ambulanță. Cele două femei vor fi audiate în cel mai scurt timp de anchetatori.

 

Tragedie similară, tot la Torino

 

Tragedia de această dimineață vine la doar câteva săptămâni după cea a micuței Fatima, care a murit și ea la Torino, căzând de pe un balcon.

În acel caz, fetița de 3 ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al imobilului din via Milano 18, unde locuia cu mama ei și unde partenerul femeii, Mohssine Azhar, locuiește și el într-un alt apartament, în prezent după gratii cu acuzația de omucidere.

Anchetatorii care investighează cazul trebuie să stabilească dacă micuța Fatima a alunecat din brațele tatălui ei vitreg, care o lăsa să se joace sau dacă acesta a aruncat-o de bunăvoie de pe balcon, variantă pe care mama victimei a oferit-o, ulterior, și care i s-ar părea compatibilă cu examinarea medicului legist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel