Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie la o nuntă. Mirele a fost rănit, iar 16 nuntași au murit, după ce au fost loviți de fulgere, în Bangladeshș
WhatsApp
O nuntă s-a terminat tragic, după ce 16 persoane au murit, loviți de fulgere, au anunțat autorităţile din Bangladesh. Nuntașii au fost loviţi de fulgere în momentul când coborau de pe o ambarcaţiune în oraşul Shibganj, situat în apropiere de frontiera cu India, pentru a se adăposti de o furtună.
Tragedie la o nuntă. Mirele a fost rănit, iar 16 nuntași au murit, după ce au fost loviți de fulgere, în Bangladeshș

Potrivit administratorului guvernamental al oraşului, Sakib Al-Rabby, 16 persoane au decedat după ce au fost lovite de fulgere la intervale de câteva secunde în districtul vestic Chapainawabganj. Mireasa nu făcea parte din grupul de nuntaşi, dar mirele a fost rănit.

Furtuni violente aduse de muson au lovit recent Bangladeshul, iar ploile torenţiale care au afectat districtul Cox's Bazar, din sud-estul ţării, au dus la moartea a circa 20 de persoane, printre aceştia aflându-se şi şase refugiaţi rohingya. Sute de persoane sunt ucise în fiecare an de fulgere în Bangladesh.

Potrivit unui bilanţ oficial, în 2016, fulgerele au provocat decesul a peste 200 de persoane, 82 dintre acestea au murit într-o singură zi în luna mai, dar cele mai multe dintre victime nu au fost niciodată înregistrate oficial. Un organism independent a estimat că anul acesta 349 de persoane au decedat după ce au fost lovite de fulgere, scrie Agerpres. Potrivit unor experţi, defrişările reprezintă cauza unui număr crescut de decese. Pentru a încerca să limiteze consecinţele schimbărilor climatice şi numărul de decese provocate de fulgere, autorităţile din Bangladesh au plantat sute de mii de palmieri.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel