Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie într-o familie de români din Spania: Mihaela, ucisă de o boală nemiloasă. O fetiță de 10 ani a rămas orfană
WhatsApp
Mihaela, o româncă de doar 45 de ani a fost răpusă de o boală necruțătoare. O fetiță de 10 a rămas fără mama sa, chiar înainte de sărbători.

Mihaela V. Lucra în Spania de mai mulți ani. După ce s-a îmbolnăvit de o maladie necruțătoare, cancerul mamar, cu care a luptat din răsputeri, Mihaela s-a stins. Daria, fetița ei, a rămas fără mamă la doar 10 ani, însă oameni dragi - nașii ei - vor avea grijă ca micuța să treacă cu bine peste această imensă pierdere.

„Dumnezeu să te odihnească în pace Mihaela ***. Prea tânăra ai plecat dintre noi, la numai 45 de ani, lăsând o fetiță pe nume Daria de numai 10 ani în grijă celei mai bune prietene și nașa de botez (a fetiței Cristina și Alexandru **)din Parla Madrid. Dumnezeu să te așeze la loc cu lumina și de acolo s-o ocrotești și s-o veghezi pe unica și micuța Daria. Nu te vom uita niciodată și vei rămâne un mare exemplu pentru toți, de felul cum ai luptat cu boală plină de energie și cu zâmbetul pe buze mereu. Adios Mihaela, drum lin către ceruri!

Cei ce o pot ajuta cu ceva pe micuța Daria să se bucure și ea de sosirea MOȘULUI de sărbători, se pot pune în contact cu fetele de la cele două magazine românești din Valdemoro Madrid. Vă mulțumesc!“, scrie una dintre pritetenele femeii pe un grup de socializare al românilor din Spania.

„Nu o să te uit niciodată!...fina mea dragă, odihnește-te în pace acolo sus unde te-ai dus, promit că Daria mă avea lângă ea tot restul vieții mele, știu că vei fi îngerul ei păzitor din cer.....eu de aici!....aveam încă atâtea să ne spunem și să facem....Prea puțini sunt 45 de ani trăiți....prea repede ai plecat .....o să-mi rămâi toată viața în suflet! adio“, este  mesajul Cristinei, nașa fetiței.

2. -imagine fara descriere- (postre_fm_romanca.PNG)

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel