Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în noaptea de Revelion. Cel puţin 12 persoane au murit în timpul unei busculade. Primul ministru: Suntem extrem de întristați
WhatsApp
Tragedie în India, de Anul Nou. Cel puţin 12 persoane au murit şi alte 13 au fost rănite în unul dintre cele mai aglomerate lăcaşuri de cult din nordul ţării. Autoritățile avertizează că bilanţul ar putea fi mai mare.
Tragedie în noaptea de Revelion. Cel puţin 12 persoane au murit în timpul unei busculadei

Drumul care duce spre sanctuarul din vârful unui deal era aglomerat de credincioşii care încercau să ajungă la locaşul sfânt pentru a rugăciunea tradiţională din prima zi a noului an.

Premierul ţării a transmis pe Twitter că este întristat de pierderea de vieţi omeneşti şi a prezentat condoleanţe familiilor îndoliate. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla care a fost cauza busculadei.

„Cel puțin 12 persoane și-au pierdut viața și 13 sunt rănite, dar bilanțul ar putea crește, deoarece poteca care duce către altarul de pe deal era plină de adepți care încercau să ajungă sus, ca să-și facă rugăciunea tradițională de Anul Nou”, a explicat un oficial din poliție.

„Suntem extrem de întristați de pierderea de vieții”, a scris premierul Narendra Modi pe Twitter, adăugând că este în contact cu oficialii locali.

Operațiunile de salvare au început imediat, iar răniții, unii dintre ei, în stare gravă, au fost transportați la spital. După cum relatează India Today, opt dintre cele 12 victime au fost deja identificate: sunt tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani. În momentul de față situația pare să fi revenit sub control.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel