Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în ITALIA: O ROMÂNCĂ de 16 ani a MURIT străpunsă de fiarele mașinii cu care a făcut accident împreună cu sora sa
WhatsApp
Luisa George, o tânără româncă de doar 16 ani, a muirt chiar pe 1 Decembrie, într-un grav accident rutier petrecut la Casaletto Lodigiano, în provinica Lombardia. Sora sa, de 15 ani, este grav rănită.

O adolescentă româncă de 16 ani, Luisa George, a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt autoturism pe un drum din Casaletto Lodigiano.  Alte patru persoane au fost rănite în accident, iar o altă tânără de 17 ani este internat în comă. 

Luiza era într-un autoturism Chrysler alături de alți trei prieteni. Toți cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani. Autoturismul lor s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani. Cel mai probabil, impactul a fost cauzat de condițiile metorologice de care șoferii nu au ținut cont. 

Potrivit Orgoglio Santangiolino, tânăra româncă de numai 16 ani care și-a pierdut viața în tragicul accident se numește Luisa George și era rezidentă la Sant’Angelo Lodigiano, unde locuia alături de părinții ei, dar și de sora de 15 ani, care a fost și ea rănită în urma accidentului. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel