Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în ITALIA: O ROMÂNCĂ de 16 ani a MURIT străpunsă de fiarele mașinii cu care a făcut accident împreună cu sora sa
WhatsApp
Luisa George, o tânără româncă de doar 16 ani, a muirt chiar pe 1 Decembrie, într-un grav accident rutier petrecut la Casaletto Lodigiano, în provinica Lombardia. Sora sa, de 15 ani, este grav rănită.

O adolescentă româncă de 16 ani, Luisa George, a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt autoturism pe un drum din Casaletto Lodigiano.  Alte patru persoane au fost rănite în accident, iar o altă tânără de 17 ani este internat în comă. 

Luiza era într-un autoturism Chrysler alături de alți trei prieteni. Toți cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani. Autoturismul lor s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani. Cel mai probabil, impactul a fost cauzat de condițiile metorologice de care șoferii nu au ținut cont. 

Potrivit Orgoglio Santangiolino, tânăra româncă de numai 16 ani care și-a pierdut viața în tragicul accident se numește Luisa George și era rezidentă la Sant’Angelo Lodigiano, unde locuia alături de părinții ei, dar și de sora de 15 ani, care a fost și ea rănită în urma accidentului. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel