Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE în Italia: Fetiță româncă, moartă după ce a căzut de la etaj
WhatsApp
Tragedie în Italia: o fetiță româncă de doar 12 ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul blocului în care locuia. 

Tragedia s-a produs în Voghera, în provincia Pavia. Fetița a căzut de la etajul doi al blocului, de la  o înălțime de aproximativ zece metri. 

Fetița era singură acasă în momentul produceri tragediei. Vecinii au fost cei care au sunat de urgență la 118, după ce au auzit corpul fetei lovindu-se de asfalt. Fetița s-a lovit puternic la cap. Echipajul a ajuns de urgență la fața locului și a început procedurile pentru resuscitarea fetiției. Din păcate, inima fetei a încetat să mai vată în momentul în care au ajuns la Camera de Gardă a spitalului.

Corpul fetei de 12 ani a fost pus la dispoziția Procuraturii din Pavia, iar o autopsie va fi efectuată în următoarele zile. Carabinierii continuă investigațiile pentru a reconstrui accidentul, care a afectat profund comunitatea din Voghera. Totodată, anchetatorii încearcă să afle de ce fetița a fost lăsată nesupravegheată. Oamenii legii au și o altă variantă: ei iau în calcul și posibilitatea ca fetița să fi vrut să se sinucidă, aruncându-se de la balcon, relatează corriere.it. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel