Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„ Titus și Mirabella”, filmul românesc la care americanii râd cu lacrimi
WhatsApp
Comedia românească „ Titus și Mirabella” i-a cuecerit pe americani. A câștigat titlul de cel mai bun film, la categoria scurt-metraj, la Festivalul  de film Breckenridge din Colorado, SUA. Regizoarea Melania Crișan este în culmea fericirii, având în vedere că filmul se bazează, în fapt, pe o poveste în care ne regăsim toți.
Titus și Mirabella, comedia la care râd americanii

„Titus și Mirabella” a fost desemnată cea mai bună comedie la Festivalul de film din Colorado. Juriul a apreciat naturalețea scenariului, dar și modul în care au reușit actorii să dea „viață ” personajelor, scrie romaniainsider.com

Filmul relatează, în fapt, povestea a doi tineri care nu au fost împreună niciodată, dar își doresc să formeze un cuplu. Este o comedie românească. Situațiile prin care trec cei doi tineri până să ajung să formeze un cuplu și provocările emoționale sunt scoase în evidență cu mult umor.

Comedia românească la care se uită americanii. De ce dragostea aduce zâmbetul pe buze 

 

Comedia „ Titus și Mirabella” se difuzează deja la mai multe canale de televiziune din USA și Europa. Înainte de a fi premiată la Festivalul din Colarado, a obțiut mai multe premii la festivalurile de film din Balcani. Subiectul comediei, dragostea, aduce mereu zâmbetul pe buze, iar oamenii mereu vor avea momente amuzante în viața de cuplu, au scris criticii de film, citați de presa internațională.

Personajul principal este interpretat chiar de regizoarea Melania Crișan. Într-un interviu acordat publicației movienews.ro, spune că a vrut să evidențieze că sunt oamenii care, până la 30-40 de ani nu au avut parte de relații romantice, nu relații amoroase.

“Am vrut să explorez cu acest film dinamica dintre doi oameni care se plac, care vor să fie împreună, dar care trebuie să depășească obstacole uriașe în interiorul lor și în lumea exterioară pentru a căpăta curajul de a intra într-o relație. Latura amuzantă și absurdă a unei astfel de întâlniri este ceea ce m-a interesat”, a precizat Melania Crișan, potrivit sursei citate.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Cultura si Traditii Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel