Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Timp de așteptare uriaș la ieșirea din țară, la Giurgiu, din cauza protestului fermierilor bulgari
WhatsApp
Camioanele care ies din ţară au de aşteptat 180 de minute din cauza protestului fermierilor bulgari. 
Atenție șoferi. Traficul va fi îngreunat două zile la PTF Giurgiu-Ruse

Timpul de aşteptare la controlul de frontieră la ieşirea din România prin PTF Giurgiu pentru camioane a ajuns la 180 de minute, după ce fermierii bulgari au protestat miercuri timp de peste trei ore în sensul giratoriu din PTF Ruse, iar circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers în tot acest timp.

"Protestul fermierilor bulgari demarat ieri a continuat şi astăzi şi s-a desfăşurat între orele 10:00- 13:10 timp în care traficul prin PTF Giurgiu a fost oprit pe ambele sensuri pentru toate mijloacele de transport. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat prin Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în zilele de 6 şi 7 februarie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, pe teritoriul Bulgariei vor fi desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu. Astăzi, traficul a fost oprit la orele 10:00 şi a fost reluat la orele 13:10 ', se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ITPF Giurgiu.

În urma opririi traficului, timpul de aşteptare la controlul de frontieră, prin PTF Giurgiu, a crescut şi a ajuns în acest moment la 180 de minute pentru camioanele care ies din România.

Pe sensul de intrare în ţară, timpul de aşteptare este de 30 de minute, atât pentru camioane cât şi pentru autoturisme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel