Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TikTok face încă o victimă, după moartea Antonellei: Tânăr de 18 ani, decedat în timp ce filma un clip
WhatsApp
Un tânăr de 18 ani a murit când a fost lovit de un tren în timp ce filma un videoclip pentru TikTok. Martorii oculari ai incidentului sunt prietenii băiatului, care erau alături de el când a avut loc accidentul.
Linie de tren

Conform mărturiei amicilor lui, tânărul de 18 ani mergea de-a lungulcii ferate și se filma pentru un videoclip care urma să ajungă ulterior pe TikTok și pe alte canale de social media. 

Citește și: Italia, în stare de ȘOC: O fată de 10 ani a MURIT după ce a jucat "jocul cu eșarfa" de pe TikTok

În prezent există o mulțime de discuții în Italia despre siguranța platformelor de partajare online - și mesajele pe care le transmit: dezbaterea a fost declanșată de cazul micuței Antonella, moartă după ce, din primele reconstrucții, pare a fi încercarea pentru a filma un videoclip pentru urmăritorii săi de pe TikTok. Anchetele sunt încă în desfășurare, dar între timp a avut loc o altă știre tragedie care, potrivit martorilor, pare să aducă din nou în centrul atenției platforma socială chineză: moartea unui băiat de 18 ani, lovit de un tren vineri în timp ce filma un videoclip pentru a-l posta online.

Pentru a spune povestea, care a avut loc în Pakistan, agenția AFP relatează că martorii oculari ai evenimentului tragic sunt, totuși, prietenii băiatului, care erau cu el când a avut loc accidentul: conform mărturiei lor, tânărul de 18 ani se plimba de-a lungul cîii ferate și filma pentru un videoclip care ar fi trebuit să ajungă pe TikTok. Trenul l-a ajuns brusc din urmă, surprinzând pe toți cei prezenți și lovind victima care nu ar fi avut timp să evite impactul.

Citește și: Italia blochează TikTok după moartea fetiţei de 10 ani care participa la provocarea „jocul cu eşarfa”


TikTok și-a asumat un rol proeminent atât în ​​mărturiile băieților, cât și în povestea AFP și a ziarelor care au preluat știrile în următoarele ore; dorința de a efectua un act extrem pentru a arăta unei audiențe de mii de spectatori este totuși un fenomen care a devenit comun tuturor rețelelor sociale, în special în cazuri ca acesta. Pe TikTok există o adevărată provocare virală care invită utilizatorii să facă selfie-uri pe șine când soseste un tren.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel