Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Suedia. Poliţişti, sechestrați de doi deţinuţi. Pentru eliberarea lor au cerut 20 de cutii de pizza
WhatsApp
Doi gardieni au fost luaţi ostatici de către doi deţinuţi ai unei închisori din Suedia. Negocierile care au durat nouă ore s-au încheiat după ce răpitorii au fost răscumpăraţi cu 20 de cutii de pizza.

Doi deţinuţi de la penitenciarul de maximă securitate din Hallby au reuşit să pătrundă, miercuri, în spaţiul rezervat gardienilor, conform relatărilor făcute de către un oficial al închisorii. În interiorul încăperii se aflau doi gardieni care au fost luaţi ostatici de către deţinuţi. În cel mai scurt timp forţele de ordine au intervenit şi au adus un mediator care să negocieze cu răpitorii pentru eliberarea celor doi colegi, transmite Le Figaro, citat de observatornews.ro.

Cei doi deţinuţi au pus două condiţii pentru a-i elibera pe cei doi poliţişti. În primul rând au cerut un elicopter cu care intenționau să iașă din închisoare, iar n ali doilea rând au cerut 20 de cutii de pizza cu carne pentru kebap, pe care să le împartă cu ceilalţi deţinuţi. Stina Lynes, purtător de cuvânt al penitenciarului, a confirmat că "pizza a fost livrată".

Solicitarea celor de la închisoare au făcut ca stocurile de carne să se epuizeze rapid. "Când au plasat comanda, nu au dat prea mult detalii. Au venit, au luat pizza şi au plecat. Nu am fost plătit", a declarat cel care a preluat comanda fermă a poliţiştilor. Cei doi deţinuţi au fost transferaţi la secţia de poliţie pentru audieri, fiind acuzați de răpire, după ce i-au ţinut captivi pe cei doi poliţişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel