Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SUA: Ultimele mesaje disperate ale tinerei care a rămas blocată timp de 18 ore în mașină, în timpul furtunii de zăpadă
WhatsApp
O tânără de 22 de ani care a murit în mașina ei în viscolul din Buffalo a rămas în contact cu frații ei pe un chat de grup de familie timp de opt ore înainte de a le spune că va încerca să doarmă și "va merge pe jos dimineața" dacă nu va fi salvată.
SUA: Ultimele mesaje disperate ale tinerei care a rămas blocată timp de 18 ore în mașină, în timpul furtunii de zăpadă / Foto: Captură video youtube

Anndel Taylor și-a asigurat în repetate rânduri familia că ajutorul este pe drum, după ce mașina ei a rămas blocată în zăpadă vineri după-amiază, în timp ce se întorcea de la serviciu.

Studenta era asistentă medicală și a trimis videoclipuri pe chat-ul grupului, actualizându-i cu privire la cantitatea de zăpadă care se aduna în fața ferestrei sale, și și-a exprimat frustrarea față de serviciile de urgență care au lăsat-o în așteptare pentru perioade lungi de timp.

Cadavrul ei a fost găsit la ora 21.00 în Ajunul Crăciunului, după ce contactul regulat cu familia ei a încetat, dar nu a fost scoasă din mașină până la ora 19.00 în ziua de Crăciun.

 

"Viscolul istoric al secolului" a provocat moartea a cel puțin 65 de persoane

 

"Viscolul istoric al secolului" a provocat moartea a cel puțin 65 de persoane, iar urmările au fost comparate cu o zonă de război, echipele de urgență căutând încă cadavre în zăpada groasă. 

Sora lui Taylor, Tomeshia, a transmis ultimul schimb de mesaje pe TikTok într-un omagiu emoționant marți, punând și un link către un GoFundMe care strânge bani pentru a aduce trupul ei acasă, în Charlotte. 

'Vă rog să păstrați numele fetei mele în viață și să o aduceți acasă în Charlotte. Ea nu va fi uitată niciodată', a scris Tomeshia în legendă la videoclip.

Clipul de un minut a fost redat de 2,9 milioane de ori și a atras 25.600 de răspunsuri.

'Mi-aș fi dorit ca poliția să o fi avertizat despre epuizare atunci când a sunat', a spus o persoană. 'Mi-a frânt existența la propriu văzând asta... Este sfâșietor'.

Altul a spus: 'Nici măcar nu știi că ai salvat atâția oameni. Nu am știut niciodată să nu las mașina pornită acoperită de zăpadă. Mulțumesc pentru că ai împărtășit povestea ta".

 

Ultimele mesaje disperate ale tinerei care a rămas blocată timp de 18 ore în mașină

 

Primul mesaj pe care l-a trimis pe chat-ul de grup a venit în jurul orei 16.15, vineri după-amiază. Era un videoclip, însoțit de un mesaj care spunea: 'Blocată din cauza viscolului”.

La ora 18.39, ea a scris: 'Sunt încă aici, sunt aici de la ora 3. Toba de eșapament e deja aproape pe jos, apoi zăpadă până la cauciucuri... Sunt foarte iritată.”

Familia a răspuns întrebând-o dacă "are căldură", în timp ce unul a sugerat că "trebuie doar să iasă".

O rudă a făcut o glumă spunând că este aceeași "vreme în care SpongeBob trebuia să livreze pizza", dar a îndemnat-o să fie în siguranță.

Ea a spus: "Am fost înăuntru și afară cu lopata, tocmai am sunat la pompieri și au trimis un polițist la mine. Nu știu cât timp va dura asta".

Două ore mai târziu, o rudă a verificat din nou pe chat-ul de grup cu doamna Taylor, care a răspuns că "din păcate" era încă blocată și că probabil va trebui să își petreacă noaptea.

Ea le-a spus că are încălzire, adăugând: "Se pare că voi dormi aici. Nu știu cât timp va dura acest gaz. Sunt lividă frate ușa mea este aproape acoperită [sic]".

Atunci familia ei a început să intre în panică, întrebându-se dacă poliția era într-adevăr "pe drum de două ore".

'Nu te poate lua nimeni?', a întrebat sora ei.

 

Poliția a pus-o în așteptare timp de ore întregi

 

Tinerei i s-a spus că poliția a încercat să o salveze, dar a rămas blocată pe drum. În acel moment, ea a fost din nou în așteptare la autorități timp de 22 de minute.

Sora ei a declarat: "Poliția e nepregătită într-un stat cunoscut pentru asta!".

La ora 20.59, ea le-a spus fraților ei că era încă în așteptare și aștepta să fie conectată la departamentul de pompieri. 

'S-ar putea ca totul să iasă, au spus că trimit pe cineva', a scris ea la ora 21.09. Ea a spus că, dacă nu a venit nimeni până la ora 23.00, se va gândi să iasă singură.

'Deschid mașina când se mai oprește vântul, dar chiar acum mi-a fost nebunește de greu să o deschid.” 

La ora 21.37, ea a trimis un mesaj în care scria: 'Nu le pasă de mine. Vorbesc cu ei acum ca să știu cum să mă descurc în seara asta... Merg pe jos când mă trezesc', a scris ea la ora 23.56. Familia ei i-a spus să se culce și să îi contacteze când se va trezi. 

Ulterior, ea a trimis o altă fotografie în care arăta că zăpada 'ajunsese la linia stomacului'. Acesta a fost ultimul ei mesaj.

 

Fata a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon

 

A doua zi, la ora 9 dimineața, rudele îngrijorate au început din nou să posteze pe chat-ul grupului, îndemnând-o pe Anndel să răspundă. 

Aceștia au întrebat-o de mai multe ori dacă se simte bine, au încercat să o sune de mai multe ori și au dezvăluit că nu a răspuns la niciunul dintre mesajele lor.

Până la ora 10.30 dimineața încă nu au auzit nimic, iar apropiații îngrijorați au început să facă apeluri pe rețelele de socializare.

Folosind track my iPhone, sora ei a putut confirma că nu și-a părăsit mașina.

Cadavrul lui Taylor a fost găsit la ora 21.00 în Ajunul Crăciunului, dar nu a fost scoasă din mașină până la ora 19.00 în ziua de Crăciun. 

Vorbind pentru DailyMail.com, mama lui Taylor, Wanda Brown Steele, a dezvăluit că un trecător oarecare a fost persoana care a transportat în cele din urmă cadavrul fiicei sale la medicul legist.

Ea a spus că este "furioasă" că medicii legiști din al doilea oraș ca mărime din New York nu s-au prezentat după ce un bun samaritean a văzut-o pe fiica ei moartă în mașină.

'Copiii mei și cu mine suntem furioși', a declarat o Brown Steele, în vârstă de 53 de ani, care și-a exprimat frustrarea față de modul în care oficialii au gestionat incidentul. 

 

Familia, furioasă pe autorități: „A stat prea mult timp în mașină. De vineri până la Crăciun”

 

Poliția a ajuns în cele din urmă la fața locului după ce a primit apelul femeii, care a înfruntat străzile într-un camion echipat pentru condițiile de iarnă.

În timpul cât le-a luat polițiștilor să ajungă, Brown Steele a declarat că femeia a reușit să o contacteze pe ea și pe alți membri ai familiei, după ce a auzit despre căutările lor pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, conectându-se prin Facetime, femeia i-a spus lui Brown Steele cine este - și a anunțat-o despre soarta fiicei sale. Pentru a-i oferi mamei o oarecare consolare, femeia a îndreptat camera spre corpul lui Taylor, despre care mama a spus că semăna cu "un iceberg".

Mama ei a spus că aceasta a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, mai degrabă decât din cauza hipotermiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel