Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SUA: Trei suspecți români acuzați de înșelăciune, infracțiuni de agresiune sexuală în Brunswick
WhatsApp
Un trio de suspecți din România este acuzat de agresiune sexuală și escrocherii caritabile în Shallotte. De asemenea, se crede că aceștia se află ilegal în SUA.
SUA: Trei suspecți români acuzați de înșelăciune, infracțiuni de agresiune sexuală în Brunswick / Foto: Unsplash

Potrivit rapoartelor de la departamentul de poliție al orașului din comitatul Brunswick, un sergent a fost semnalat de un angajat al Walmart care a spus că o femeie dorea să raporteze o presupusă agresiune sexuală care a avut loc în parcare. Incidentul a avut loc vineri la ora 19.00.

Ofițerul a văzut suspectul și alte două persoane conducând prin parcare spre Main Street. După o oprire în trafic, ofițerii au început o investigație, care a inclus o revizuire a înregistrărilor camerelor de luat vederi. S-a stabilit că a avut loc o agresiune sexuală, potrivit poliției din Shallotte.

 

Poliția a confiscat sume mari de bani de la cei trei români



În urma investigației efectuate de detectivi, suspecții sunt, de asemenea, acuzați că au fraudat potențiali donatori, dându-se drept persoane cu deficiențe de auz și având afilieri cu organizații de caritate pentru a ajuta persoanele cu dizabilități. Ofițerii au găsit în interiorul vehiculului formulare frauduloase de colectare a donațiilor cu semnături de la rezidenți cu sume.

Ofițerii au confiscat, de asemenea, sume mari de bani depozitate în compartimente secrete în interiorul vehiculului, conform presei străine.

 

Autoritățile de imigrare au emis un ordin de reținere pentru suspecți români



Suspecții sunt Remus D., 36 de ani; Ulise D., 22 de ani; și Ion L., 26 de ani. Toți trei au fost arestați și acuzați de obținere de bunuri prin fals în înscrisuri. Remus a fost, de asemenea, acuzat de o acuzație de agresiune sexuală contravențională asupra unui minor.

Autoritățile de imigrare au emis un ordin de reținere pentru suspecți. Potrivit oficialilor, aceștia se află în țară în mod ilegal.

Departamentul de poliție din Shallotte investighează în continuare cazul cu ajutorul Departamentului de Securitate Internă al SUA. Oricine are informații este rugat să contacteze divizia de detectivi din Shallotte la numărul de telefon 910-754-6008.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel