Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român, care se îneca, salvat în ultimul moment de agenții de poliție, care au sărit în valuri
WhatsApp
Un bărbat care a fost dus de curenții mării Alboran la 200 de metri de țărm, și nu mai putea s iasă la mal, a fost salvat de agenții de la Poliția Națională.
Spania. Un român care se îneca, salvat în ultimul moment de agenții de la Poliția națională

Salvatori au ajuns la victima care abia se mai putea ține de o geamandură, după ce curenții l-a dus la 200 de metri în larg. Evenimentele au avut loc vineri, 6 august, pe plaja Andalucía din orașul Costa del Sol. În jurul orei 17.30, polițiștii au primit mai multe apeluri prin care erau alertați că bărbat este pe cale să se înece. Martorii au spus că bărbatul se află la aproximativ 200 de metri de țărm și că nu poate ieși a mai din apă din cauza valurilor puternice. 

Imediat, o patrulă de poliție a sosit la fața locului. Agenții l-au văzut pe bărbatul care se ținea cu disperare de o geamandură maritimă și cerea ajutor, relatează diariosur.es.

Având în vedere că victima prezenta semne evidente de epuizare, polițiștii naționali nu au ezitat și au sărit în valuri. Ajunși în vecinătatea geamandurii, ofițerii l-au pierdut din vedere pe bărbat. După mai multe scufundări, polițiștii au reușit să-l recupereze pe bărbat și să-l aducă la mal. Nu a fost deloc ușor, deoarece marea este agitată, iar valurile mari. La 50 de metri de la mal, polițiștii au primit ajutorul unei alte echipă de agenți ai Poliției Naționale care au intrat și ei în mare. Odată ajunși la mal, victima a primit îngrijiri medicale. Bărbatul de origine română, de 57 de ani, a fost salvat de agenții Poliției Naționale, cărora le este recunoscător.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel