Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a jefuit două biserici cu metoda "preotul fals". Gafa incredibilă care l-a dat de gol
WhatsApp
Un român a fost arestat în Spania, după ce s-a prefăcut că este preot și a spart două Biserici din Malaga.

Presa locală din Spania scrie despre cazul unui bărbat în vârstă de 31 de ani, de naționalitate română, care a fost arestat ca presupus autor al jafurilor în două biserici din centrul orașului Malaga.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul s-a prezentat ca un enoriaș pentru a intra în biserici în timpul orelor în care erau deshise pentru public. Pentru a nu atrage atentia, el se deghiza în preot, având la subsuoară o biblie și un crucifix la gât, scrie www.diariosur.es.

Odată intrat înăuntru, românul se ascundea în toaletă și își schimba hainele, pentru a nu fi recunoscut. După ce biserica se închidea, el fura tot ce-i cădea prin mână și dispărea. În total, prejudiciul este estimat la peste 700 de euro.

Cele două biserici jefuite cu ajutorul metodei "Preotul Fals" sunt Parohia Santa María de la Amargura și biserica San Pablo, ambele din cartierul La Trinidad.

Românului nu i-a mers prea mult cu această metodă, pentru că la ultima lovitură pe care a dat-o și-a uitat pe bancă vesta și un telefon mobil. Pastorul adevărat al Bisericii a observat vesta și a anunțat Poliția. 

Oamenii legii l-au identificat rapid și reținut pe presupusul autor, un bărbat de naționalitate română care a venit din Italia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel