Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a fost arestat după ce a dat cu mașina peste un bărbat, ca să scape de datorie
WhatsApp
Conflictul dintre cei doi bărbați a pornit în momentul în care bărbatul i-a cerut românului o sumă de bani pe care i-o datora. Acesta s-a înfuriat atât de tare încât a încercat să îl strivească pe spaniol cu mașina, apoi a fugit de la locul faptei.

Un român în vârstă de 29 de ani a fost arestat în Elche, Alicante, Spania pentru că a târât un alt bărbat cu mașina sa pe o distanță de 15 metri și a provocat daune mai multor vehicule parcate, încercând, se pare, să-și strivească victima de acestea.

 

Românul îi datora bani victimei sale

 

Poliția Națională a transmis că discuția dintre cei doi a început în momentul în care victima accidentului i-a cerut agresorului să-i achite o sumă de bani datorată pentru probleme de serviciu.

Moment în care, potrivit mai multor martori, deținutul, cetățean român care se afla în interiorul unui autoturism, a încercat să dea peste victimă, conform presei străine.

 

Bărbatul a fost târât cu mașina de român timp de 15 metri

 

În încercarea de a-și salva viața, bărbatul s-a agățat de portieră pentru a evita lovitura. În timp ce victima se ținea de geamul autovehiculului românului, a fost târâtă pe o distanță de 15 metri, deținutul încercând să o strivească de alte autovehicule parcate. Tragicul eveniment i-a provocat victimei mai multe leziuni, însă românul a reușit să facă și diverse pagube materiale la autovehiculele parcate de care se lovea.

După ce au primit alerta, polițiștii au reușit să se ocupe rapid de victimă și au reușit să îl aresteze pe român, acuzat de infracțiunile de vătămare corporală și distrugere.

 

Victima a fost dusă de urgență la spital, iar românul arestat

 

În cele din urmă, victima, de naționalitate spaniolă a trebuit să fie transportată la spitalul din Elche pentru tratarea rănilor suferite în urma incidentului.

Colaborarea trecătorilor care au fost martori la incident și care se aflau la fața locului i-a ajutat enorm pe polițiști, cu mărturii esențiale pentru rezolvarea incidentului, a subliniat secția de poliție care s-a ocupat de caz.

Deținutul, în vârstă de 29 de ani și de naționalitate română, a fost deja predat Tribunalului de Instrucție din Elche.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel