Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un cuplu de români va sta cinci ani după gratii. Cei doi au furat mai multe ceasuri Rolex și bijuterii  
WhatsApp
Un cuplu, de naționalitate română, au recunoscut, miercuri, în fața instanțe penale din Palma, că au furat, în doar două zile, în perioada 18-20 februarie 2021, mai multe Rolexuri și bijuterii. Jafurile erau date chiar în mijlocul străzii. Românii au ajuns în Mallorca cu câteva zile înainte de jafuri și închiriau un apartament și o mașină. 
Spania. Un cuplu de români va sta cinci ani după gratii. Cei doi au furat mai multe ceasuri Rolex și bijuterii

Inculpații, care se află în închisoare, au acceptat sentința. Ei vor sta la închisoare cinci ani și două luni. În cazul româncei, pedeapsa va fi înlocuită cu expulzarea din Spania pentru o perioadă de cinci ani.

Prima infracțiune comisă de cei doi români a avut loc la ora 13:00 pe 18 februarie, în Magaluf. Acolo femeia s-a apropiat de un bărbat, i-a blocat drumul și i-a smuls ceasul. Partenerul său o aștepta într-o mașină și cei doi au reușit să fugă. Ceasul Rolex a fost evaluat, ulterior, la 12.000 de euro, relatează ultimahora.es.

O zi mai târziu, românii au acționat în Pobla, unde au atacat o bătrână și al lăsat-o fără o brățară de aur. În aceeași zi, trei ore și jumătate mai târziu, cei doi români erau deja Palma. Pe strada Colubi, s-au apropiat de un bărbat de, cu pretextul de a-i înmâna o bucată de hârtie cu un telefon, i-au smuls un ceas Rolex, evaluat la 4.800 de euro. Pe 20 februarie, au furat un alt ceas de ultimă generație, în valoare de 17.000 de euro. Ambii români au fost arestați pe aeroportul din Palma, în timp ce încercau să fugă. Acești aveau ascunse, printre haine, ceasurile și bijuteriile valoroase furate, care au fost returnate proprietarilor lor de drept.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel