Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un băiețel de origine română este primul valencian care s-a născut în anul 2022 
WhatsApp
Primul copil născut, anul acesta, în localitatea spaniolă Gandia din regiunea Valencia, este de naționalitate română. Micuțul s-a născut chiar la miezul nopții, după cum a anunțat Ministerul Regional al Sănătății.
Spania. Un băiețel de origine română este primul valencian născut în anul 2022 

Aproape în același timp s-a născut la Barcelona o fetiță, Alexa. Primul copil născut în Valencia în 2022 se numește Hugo Moldovan. Nou-născutul cântărește 3,22 kilograme și a venit pe lume la Spitalul Francesc de Borja din Gandia.

Hugo devinel primul copil născut într-un an care se anunță a fi un an al speranței. Primul bebeluș din 2022 din Comunitatea Valenciană s-a născut chiar la miezul nopții, după cum a anunțat Ministerul Regional al Sănătății, scrie elperiodic.com.

La fel ca Hugo, Alexa, o fetiță de 3,7 kilograme, s-a născut la miezul nopții la Spitalul Sant Pau din Barcelona. Departamentul de Sănătate Catalan a informat că atât Alexa, cât și mama ei, Valentina, se simt bine. Împreună cu tatăl ei, Alexander, au pozat la scurt timp după naștere, și au împrășit imaginile cu cei dragi.

La ora 00:07 s-a născut cel de-al treilea bebeluș din 2022, de această dată la Spitalul din Torrejón de Ardoz (Madrid). Ziam Daniel s-a născut într-o “stare de sănătate bună”, cântărind 3,98 kilograme și având o înălțime de 51,5 centimetri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel