Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania, șocată: Un român de 21 de ani i-a tăiat gâtul mamei sale. A omorât-o după o ceartă banală
WhatsApp
Un român în vârstă de 21 de ani a fost arestat de agenții Gărzii Civile după ce i-a tăiat gâtul mamei în Vinaròs (Castellón), au relatat surse ale anchetei, citate de periodistadigital.com. 
Spania. Un băiat de 19 ani a fost arestat după ce și-a bătut în mod repetat mama. Românca susține că a fost amenințată cu moartea

După o discuție aprinsă, tânărul și-a atacat cu un cuțit mama, o femeie cu cetăţenie moldovenească, dar cu pașaport românesc.

Garda civilă l-a arestat pe tânăr și a preluat investigațiile.

După cum a fost publicat în ziarul El Mundo, citat de periodistadigital.com, tânărul și-a atacat mama cu un cuțit de bucătărie după o ceartă aprinsă, într-o casă situată pe bulevardul Barcelona din orașul Castellón.

Tânărul nu avea antecedente, dar acum va trebui să răspundă în faţa legii pentru această crimă. 

 

Prea spaniolă acuză cetăţenii străini de un sfert din numărul crimelor din ţară

 

"În Spania, din cauza obsesiei de a fi „corect politic”, nu există statistici oficiale privind populația imigranților și criminalitatea, dar este posibil să se cunoască naționalitatea celor care comit infracțiuni", potrivit site-ului menţionat, care mai invocă date recente conform cărora infracțiunile comise de străini sunt de aproximativ 25%; adică nu un sfert din toate crimele comise în Spania.

"Cu alte cuvinte, imigranții străini nu sunt cei care comit majoritatea infracțiunilor în Spania, deși, dacă mergeți la procente, lucrurile se schimbă.

În Spania există puțin peste 6.000.000 de imigranți, ceea ce reprezintă 13% din populația Spaniei.

Prin urmare, în procent, aceștia comit de două ori mai multe infracțiuni „pe cap” decât spaniolii", mai scrie aceeaşi sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel