Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Se adâncește misterul uciderii Florinei: Încă o prostituată dispărută din același loc. Alte două femei, strangulate și aruncate în șanț
WhatsApp
Trei femei, printre care și o româncă, au fost strangulate în ultima jumătate de ani în Valencia, Spania. Toate trei au fost ucise și aruncate ulterior în șanț. Alte două dispariții misterioase se adaugă acestor cazuri. Ultima dintre ele s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când o altă prostituată a dispărut în același loc și în aceleași circumstanțe ca și Florina.

Poliția Națională și Garda Civilă investighează dacă există vreo legătură între aceste trei crime care au anumite asemănări și care au avut loc în aceeași zonă geografică și alte dispariții care au avut loc în ultima perioadă. 

Garda Civilă investighează dispariția recentă unei alte prostituate pe drumul de serviciu V-31, pista Silla, în Catarroja, la doar trei luni de la asasinarea Florinei Gogoș, tânăra prostituată româncă al cărei cadavru a fost găsit după trei săptămâni de la notificarea dispariției, plutind într-un șanț din Silla. Și în cazul dispariției acestei femei, de origine argentiniană, însărcinată la data dispariției, colega de camera a fost ce care a alertat autoritățile.

Vezi și: Spania. Florina, românca găsită moartă într-un șanț, depusese plângere la Poliție: „Dacă nu câștigam 200 euro mă băteau continuu”

Dar cazul Florinei Gogoș și cel al recentei dispariții a prostituatei argentiniene gravide nu sunt singurele care au avut loc în același loc într-un interval relativ redus de timp. După ce trupul neînsuflețit al româncei a fost găsit pe 4 aprilie, o altă femeie a fost găsită fără viață în condiții similare.

Încă o prostituată dispărută din același loc. Alte două femei, strangulate și aruncate în șanț

 

De data aceasta nu era vorba despre o prostituată, ci despre o menajeră, Olga Pardo, o femeie în vârstă de 43 de ani dispărută în Valencia și găsită fără viață în canalul Massarrojos. A fost și ea sugrumată, la fel ca Florina. Poliția crede însă că a fost ucisă într-un alt punct și târâtă în șanț, unde a fost aruncată.

Înainte de aceste crime, pe 6 noiembrie 2020, trupul Aliciei Valera a apărut într-un șanț din La Hoya, lângă locul în care a apărut Olga Pardo recent. Alicia era o funcționară publică în vârstă de 45 de ani și mergea cu câinele în plină zi când a fost sugrumată din spate. Nu există indicii de viol sau tentativă de jaf.

În afară de cele trei femei ucise în același mod, mai sunt și alte 3 dispariții misterioase. Ultima, cea de acum câteva zile a prostituatei argentiniene însărcinate, care a dispărut din același loc de unde a fost văzută ultima dată și Florina.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 )

Se adâncește misterul uciderii Florinei

 

Una dintre cele mai misterioase dispariții este cea a lui Henry Alejandro Jiménez, în vârstă de 20 de ani, din Orihuela. Singurul lucru care se știe este că la 1 ianuarie 2019 el petrecea cu niște cunoscuți și că a fost bătut de colegul său de cameră. Ultimul indiciu este un videoclip în care Henry apare învinețit într-un colț. De atunci, nici urmă de tânăr. 

Gina, mama sa, crede că l-au ucis și i-au făcut trupul să dispară. „Pământul nu l-ar fi putut înghiți”, strigă aceasta. În martie anul acesta cazul a fost redeschis din cauza apariției unor noi dovezi, dar cazul rămâne nerezolvat.

După cazul lui Henry, în după-amiaza zilei de 17 noiembrie 2019, o tânără de 19 ani de origine algeriană, Wafaa Sebbah, a dispărut în Xátiva. Ultimul apel a fost de pe telefonul unui bărbat de 70 de ani cu care avea o relație sporadică. Autoritățile nu știu dacă este în viață sau moartă, dar Poliția presupune că nu a fost o dispariție voluntară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel