Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Românul care a BĂTUT o octogenară în Valencia, după ce lovise o mamă și o fetiță de 3 ani, condamnat
WhatsApp
Un român de 34 de ani, Florentin D, a fost condamnat, la Valencia, în Spania, după ce a lovit și jefuit o bătrână în scara unui bloc. Femeia a rămas, plină de sânge, în scara blocului, până la intervenția vecinilor. Bărbatul atacase anterior și o femeie cu un copil de 3 ani. El și-a aflat, vineri, pedeapsa.

Patru ani și trei luni de închisoare. Aceasta este pedeapsa impusă autorului atacului brutal asupra unei bătrâne pe casa scării unde femeia din Valencia locuia. El a fost prins cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de securitate, care au arătat clar cu femeia în vârstă, fără nicio posibilitate de a se apăra, a fost atacată, lovită și jefuită, potrivit levante-emv.es.

Românul i-a furat poșeta. Cum femeia a opus rezistență, hoțul nu a avut nicio reținere să o îmbrâncească, să o lovească și chiar o să trântească la pământ, până ce femeia a început să sângereze. Gestul bărbatului a fost surprins de camerele de supraveghere și autorul a fost găsit în câteva ore.  

Citește și: Spania. Bâtrână, bătută cu bestialitate de un ROMÂN care voia să-i fure poșeta

Surse ale poliției au confirmat pentru presa din Spania că românul de 34 de ani a fost arestat cu doar zece zile înainte de acest atac brutal asupra octogenarei. Atunci el a atacat o chelneriță într-o cafenea Benicalap, cu un pumn în față și, în fuga sa, a trântit-o la pământ inclusiv pe fiica de trei ani a femeii atacate, provocându-i și micuței răni, potrivit altavozdesuccesos.es

Deși a fost reținut de clienții cafenelei și apoi reținut în arestul poliției, el a fost eliberat la scurt timp, astfel că după câteva zile a atacat o femeie în vârstă în scara blocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel