Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă imobilizată în scaun cu rotile, UCISĂ de concubin: I-a înfipt un ciocan în cap
WhatsApp
Crimă îngrozitoare într-un cartier ocupat de români în Jerez (Cadiz). O româncă de 53 de ani, imobilizată într-un scaun cu rotile a fost bătută și omorâtă de partenerul ei, un vârstă de 55 de ani. Presupusul ucigaș, care a încercat fără succes să se sinucidă, a fost arestat. Femeia însă a fost găsită fără suflare după ce bărbatul a lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul în cap.

Românul de 55 de ani a fost arestat joi, după ce Poliția Națională a fost solicitată să intervină într-o casă ocupată de cetățeni români pe strada Justicia, în cartierele San Mateo și San Juan din Jerez. La sosirea la fața locului, agenții au găsit corpul neînsuflețit al româncei în vârstă de 53 de ani.

Vecinii au fost cei care au alertat poliția după ce au auzit țipete și certuri din locuința lor.  Presupusul criminal a încercat să se sinucidă, după ce ar fi ucis-o pe concubina lui, au precizat surse din cartier, citate de presa locală. Femeia a fost omorâtă cu un ciocan cu care criminalul a lovit-o  în repetate rânduri în cap pe victimă. Femeia era invalidă și era imobilizată într-un scaun cu rotile, fiind cunoscută  în oraș ca cerșetoare. Se pare că cei doi ocupaseră abuziv acea locuință.

Evenimentele au avut loc în jurul orei 8.00.  Autorul crimei este concubinul decedatei, este tot român și are 55 de ani. Acest fapt ar însemna că ar fi un nou caz de violență de gen, potrivit Diario de Jerez.

Poliția Națională a inițiat o anchetă și așteaptă autopsia care va determina cauzele decesului, care va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel