Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român înjunghiat de iubita bulgăroaică, după ce a încălcat ordinul de restricție
WhatsApp
Polițiștii din Valencia au arestat o bulgăroaică, după ce și-a înjunghiat partenerul în fese cu un cuțit de bucătărie. Românul a ajuns la spital. 

Un român din Spania a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în zona feselor de către partenera sa de viață, o bulgăroaică de 39 de ani. Polițiștii au avut parte de o surpriză după ce arestat-o pe femeie.  

Potrivit publicației ABC.es, incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, într-un imobil din Valencia. Un bărbat a apelat serviciile de urgență și a anunțat că prietenul său a fost înjunghiat. Medicii și polițiștii sosiți la fața locului au găsit un cetățean român de 49 de ani, care se afla într-o baltă de sânge. Datorită hemoragiei puternice în mușchiul fesier stâng, bărbatul a fost transferat de urgență la Spitalul General din localitate. El se află în afara oricărui pericol și va fi externat în câteva zile.

Lângă victimă, agenții au găsit o femeie care ținea în mână un cuțit de bucătărie cu o lamă însângerată de 15 centimetri, pe care au arestat-o ​​imediat.

Românul avea ordin de restricție 

 

Atunci când au verificat ce s-a întâmplat, polițiștii au descoperit rapid că pe numele victimei exista în vigoare un ordin de restricție față de iubita sa. Românul avea interzis să se apropie la mai puțin de 50 de metri de femeie, decizie emisă de Curtea de Violență împotriva femeilor din Valencia. După ce va ieși din spital, bărbatul va fi arestat pentru infracțiunea de încălcare a ordinului de restricție.

Potrivit anchetatorilor, în seara în care a fost înjunghiat, bărbatul nu a putut să ceară ajutor deoarece femeia nu l-a lăsat să părăsească locuința.

Ambii se vor prezenta în instanță pentru a-și afla pedepsele.

roman injunghiat spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel