Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Patru români, ARESTAȚI după ce au încercat să vândă 220 de kilograme de cupru
WhatsApp
Patru români au fost reținuți în Spania, după ce au fost prinși încercând să vândă 220 de kilograme de cabluri de cupru furate dintr-un parc fotovoltaic. 

Agenții Gărzii Civile au surprins patru bărbați de naționalitate română, cu vârste cuprinse între 27 si 33 de ani, care aveau în portbagajul camionetei 220 de kilograme de cabluri de cupru. Material era furat, iar aceștia încercau să îl vândă.

Autoritățile spaniole au transmis ca au primit mai multe apeluri în care li se semnala că un grup de persoane încearcă să vândă cabluri de cupru în diverse localități din provincia Salamanca. Oamenii legii au inițiat o operațiune de căutare și de localizare, atât a persoanelor menționate, cât și a originii posibile a cablurilor furate.

Anchetatorii au descoperit că "marfa" provenea de la o instalație fotovoltaică aflată în construcție în municipiul Santiz, cablurile fiind furate miercuri, 27 noiembrie, relatează salamanca24horas.com.

Polițiștii au indentificat și localizat vehiculul și i-au reținut pe cei patru români. Întreaga cantitate de 220 de kilograme de cupru a fost confiscată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel