Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. O româncă a trăit un COȘMAR timp de 11 ani: 6 conaționali i-au folosit bebelușul ca „monedă“ de ȘANTAJ
WhatsApp
Poliția Națională din Spania a reușit să elibereze o româncă forțată să se prostitueze încă din 2009. Anchetatorii au descoperit o poveste terifiantă.

Polițiștii naționali au eliberat o româncă, în provincia Zaragoza, care a fost forțată să se prostitueze încă din 2009. Grupul infracțional, tot de origine română, a ademenit victima în Spania cu promisiunea unui loc de muncă.

Dar odată ajunsă în Spania, femeia, prin utilizarea violenței fizice,  fost obligată să practice prostituția și astfel să achite „datoria“ pentru aducerea ei în țară.  „În urma relațiilor sexuale la care a fost forțată, femeia a născut un copil, care afost adus pe lume în România și care a fost folosit de grupul infracțional pentru a scoate bani de la clienții obișnuiți ai femeii. Este vorba de sume de până la 25.000 de euro. Operațiunea poliției s-a încheiat cu arestarea a șase persoane - toate de naționalitate română - după percheziția unei case din Calatayud (Zaragoza). La percheziție au fost ridicate și trei telefoane mobile, chitanțe pentru transferuri de bani și transferuri bancare și diverse documentații“, explică poliția Națională într-un comunicat.

Bebeluș folosit ca mijloc de extorcare

 

Ancheta a început atunci când Poliția Națională, prin atașatul de Interne al Ambasadei României în Spania, a luat cunoștință de existența unui grup infracțional român cu sediul în provincia Zaragoza. Ancheta le-a permis agenților să localizeze românca în apropiere de Calatayud (Zaragoza), care a dezvăluit cum în 2009 a ajuns în Spania cu promisiunea unei munci decente, iar apoi a fost forțată, prin multiple agresiuni fizice, practicarea prostituției pentru plata datoriei către grupul infracțional, datorii în valoare de 3.000 de euro.

Cei responsabili din cadrul grupului au contactat clienții din orașele din apropierea orașului Calatayud prin telefon, în special bărbați în vârstă, programând întâlniri sexuale la casele lor sau în locuri publice îndepărtate. Victima a fost adusă la aceste date de către un membru al grupului infracțional, care a exercitat un control strict asupra ei și a confiscat toți banii obținuți de femeie.

În urma relațiilor sexuale pe care a fost obligată să o aibă, victima a rămas însărcinată și a dat naștere unui bebeluș, care a fost dat în custodia unui membru al grupului, care fusese înregistrat fraudulos ca tatăl copilului. Odată cu nașterea bebelușului, grupul infracțional a început să amenințe clienții obișnuiți ai femeii cu dezvăluirea că erau părinții acelui copil dacă nu le acordă o sumă mare de bani, care varia între 10.000 și 25.000. euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel