Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Hoți români de buzunare, care jefuiau turiștii din Mallorca, arestați
WhatsApp
Forțele de ordine din Palma au demontat o rețea internațională, din care făceau parte nouă români. Gruparea jefuia turiștii în diferite părți ale insulei. Astfel agenții Poliției Naționale și cei ai Poliției Locale din Palma au dat o lovitură organizației criminale, care activa, în special, în zonele turistice.

În cursul zilei de azi, polițiștii au desfășurat o operațiune împotriva unei organizații dedicate jafurilor din zona turistică a orașului  Palma și din diferite zone turistice de pe coasta din Mallorca. În timpul operațiunii, au fost efectuate șapte percheziții: într-o vilă de lux din s'Arenal de Llucmajor și în diferite unități hoteliere.

În urma operațiunii, forțele de ordine au arestat nouă persoane. Până în prezent, potrivit unor surse apropiate anchetei, au fost depuse 20 de plângeri de la părțile păgubite, relatează ultimahora.es.

Acest grup infracțional acționa în diferite părți ale insulei, în special în piețe, zone turistice și plajă, unde era un aflux mare de turiști. Una din zonele preferate de infractori era zona Dalt Murada, orașul vechi din Palma. 

Toți cei arestați sunt cetățeni români. Infractorii au acționat și în alte părți ale Peninsulei și Insulelor Canare. Modul de acțiune era întotdeauna același. Infractorii se împărțeau în perechi (bărbat și femeie) pentru a trece neobservați și, astfel, a se putea infiltra în grupurile de turiști, pe care îi jefuia. Dacă cineva observat jaful, ceilalți membri ai organizației săreau în ajutor și intimidau victimele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel