Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Hașiș, cocaină și șuncă, premii la o tombolă de Crăciun
WhatsApp
Doi traficanți de droguri din Spania au fost arestați după ce au organizat o tombolă cu coșuri care conțin cocaină, hașiș, alcool și șuncă, de Crăciun.   

Cei doi traficanți de droguri au fost arestați după ce au organizat, de Crăciun, o tombolă cu coșuri care conțin cocaină, hașiș, alcool și șuncă, a spus poliția spaniolă, relatează AFP, preluată de Hotnews.

Totul a început când polițiștii din orașul Murcia (est), au observat un afiș care anunța o tombolă. Premiul acesteia era unul special: un ”coș narco”.

Câștigătorii urmau să fie anunțați în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, și în ziua de Bobotează, pe data de 6 ianuarie 2022.

Numele participanților, care au cumpărat bilete de cinci și 10 euro, au fost scrise pe o foaie de hârtie pe perete.

De asemenea, în timpul acestei acțiuni, poliția a identificat 165 de plante de marijuana, precum și ”cantități de cocaină și hașiș”.

Coșurile umplute cu vin, șuncă și dulciuri, sunt destul de întâlnite în Spania. De cele mai multe ori, acestea sunt oferite de către angajatori, angajaților sau clienților. Biletele la loterie de Crăciun sunt de asemenea o obișnuință în această perioadă de sărbători, scrie Hotnews.

 

Traficanți de droguri, prinși în timp ce aruncau pachetele în mare. Bărbații erau urmăriți de polițiști

 

De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni, mai mulți traficanți de droguri din Spania, au fost prinși de un echipaj al poliției în timp ce transportau 2,5 tone de canabis cu o barcă.

Câțiva traficanți de droguri au fost prinși de un echipaj al poliției spaniole în timp ce transportau 2,5 tone de canabis cu o barcă, în apropiere de orașul Huelva, scrie ȘtirileProtv. În momentul în care aceștia au fost somați de echipajul poliției să se oprească, traficanții au început să arunce pachetele de droguri în mare.

Potrivit autorităților spaniole, incidentul s-a petrecut duminică, 5 decembrie.

În urma evenimentului, polițiștii au anunțat că au reușit să confiște toată cantitatea de droguri, de care tarficanții au încercat să scape în speranța că nu vor fi prinși de polițiștii spanioli.

Totodată, poliția a informat că a arestat cele șase persoane care se aflau la bordul bărcii din care au încercat să arunce pachetele pline cu droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel