Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Harta secţiilor de votare la alegerile parlamentare. La câte secţii vor putea vota românii
WhatsApp
Ambasada României în Spania a transmis un mesaj pentru românii care vor vota la alegerile parlamentare din 5 şi 6 decembrie şi prezintă harta celor 140 de secţii puse la dispoziţia cetăţenilor.

“Cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate își pot exercita dreptul de vot la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din 5 și 6 decembrie la una dintre cele 140 de secții de votare organizate pe teritoriul Spaniei.

Mai jos puteți consulta harta interactivă a secțiilor de votare din Spania pentru identificarea celei mai apropiate secții de locul unde aveți domiciliul sau reședința: https://bit.ly/HartaSectiiVotareSpania 

Reamintim că, potrivit legii, la secțiile de votare din afara țării își pot exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare doar cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate. Consultați aici documentele în baza cărora puteți vota: https://bit.ly/3qeM2fd”, se arată pe pagina Ambasadei României în Spania.

Citeşte şi:

Cine poate vota pentru alegerile parlamentare la secțiile de votare din afara țării?

Spania. Madridul şi Barcelona, împodobite de Crăciun. Cum vor arăta sărbătorile de iarnă în pandemie - VIDEO

Ambasada României în Spania: Românii se vor putea deplasa fără restricții către/de la secțiile de votare. DOCUMENTUL NECESAR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel