Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania ELIMINĂ toate restricțiile. Din 22 iunie începe "noua normalitate"
WhatsApp
Spania revine la normal și elimină toate restricțiile începând cu 22 iunie. Anunțul a fost făcut, vineri, de autoritățile de la Madrid. 

Spania va intra în "noua normalitate" la miezul nopții, pe 22 iunie, moment în care starea de alarmă va expira și când va exista "libertate totală de mișcare". Acest lucru a fost clarificat, vineri, de ministrul sănătății, Salvador Illa, în cadrul unei conferințe de presă în care a subliniat că, de la acea dată, comunitățile vor fi cele care trebuie să ia decizii în cadrul competențelor lor și vor putea "restricționa unele activități" în domeniul sănătății, manifestațiilor publice sau educației.

"Cu toate acestea, comunitățile locale vor trebui să se supună condițiilor decretului aprobat de Guvern a aprobat marțea trecută, iar Executivul va trebui să coordoneze orice este nevoie", a adăugat ministrul, potrivit publicației 20 Minutos (sursa în limba spaniolă).

Astfel, noua normalitate va începe de luni, 22 iunie, la ora 0:00, pentru toți spaniolii.

Ministrul Sănătății nu a exclus, însă, declararea din nou a stării de alerta, în cazul în care acest lucru va fi necesar. "A funcționat foarte bine și ne-a permis să ajungem unde suntem", a spus el. "Virusul nu este învins", a mai adăugat Salvador Illa.

Astfel, Comunitatea Madrid, Barcelona și zona sa metropolitană, Lleida, Avila, Salamanca, Segovia și Soria, care sunt singurele care luni vor rămâne în faza a 2-a a relaxării, vor intra în această situație fără a fi nevoie să treacă prin faza 3.

2. -imagine fara descriere- (spania_elimina_toate_restrictiile_din_22_iunie.png)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel