Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Drama româncei Dana Leonte, dispărută fără urmă în Malaga, continuă: Principalul suspect de crimă, eliberat
WhatsApp
Dana Leonte, românca dispărută fără urmă în Malaga de mai bine de jumătate de an, este în continuare de negăsit. Sergio Ruiz, iubitul ei, a fost eliberat din închisoare din lipsă de probe. El era principalul suspect de crimă în cazul femeii.

Misterul dispariției Dana Leonte se adâncește tot mai tare. Deși au existat dovezi potrivit cărora Dana avea o relație extrem de conflictuală cu iubitul ei, Sergio Ruiz, alături de care are o fetiță de peste un an acum, bărbatul a fost eliberat din arest din lipsă de probe. El a fost reținut după ce  în casa și în mașina lui Sergio Ruiz, autoritățile ar fi descoperit urme de sânge și ADN-ul Danei. 

Sergio este singurul arestat pentru această posibilă crimă care a șocat întreaga provincie dar pentru care lipsesc însă multe elemente din anchetă. Bărbatul va fi liber după ce va depune cauțiunea de 25.000 de euro solicitată de instanță. Totuși el rămâne principalul suspect în acest caz.

  Relația dintre Dana și Sergio a fost un adevărat chin pentru româncă, potrivit mai multor martori. Lucrurile s-au complicat și mai mult odată cu nașterea fiicei lor, pe care Dana și-a dorit-o foarte mult. O prietenă a Danei, martor în dosar, a povestit că tânăra româncă a fost nevoită să aibă grijă de copil fără ajutorul partenerului ei. Mai mult, când fetița avea doar 4 luni, Dana ar fi primit o bătaie de la presupusul său criminal care i-a fost aproape fatală. „Mi-a spus că el o poate ucide, că a fugit în pijamale și fără pantof și că a oprit o mașină”, spune martorul, citat de TeleCinco.es.

După ce vara trecută a fost găsit un femur într-o râpă, care ar fi aparținut femeii, o clar-văzătoare le-a spus familiei Danei, dar și procurorilor, că rămășițele femeii sunt încă împrăștiate  în munții municipiului Arenas din Málaga și așteaptă să fie descoperite „într-o prăpastie necunoscută“ de patrulele Gărzii Civile. Mai mult, mediumul a spus că Dana ar fi fost decapitată, iar capul ei ar fi îngropat  sub un măslin într-un sac de gunoi și acoperit cu var, dezvăluindu-i fratelui Danei unde ar putea fi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel