Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români, prinși cu 18 kilograme de marijuana
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale din El Ejido au împiedicat transportul de droguri și au confiscat 18 kilograme de muguri de marijuana ambalate în vid. Doi români, o femeie și un bărbat, au fost arestați.
Patru tineri de naționalitate română și germană, condamnați la 11 ani de închisoare pentru trafic de marijuana în Spania

Pe 4 septembrie, Poliția Națională din El Ejido a instalat un punct de control pe strada Pedro Ponce, pentru prevenire infracțiunilor. La ora 17:40, o manevră ciudată, efectuată de un vehicul care se apropia de punctul de control a alertat agenții, care și-au concentrat atenția asupra automobilului de ultimă generație și a celor doi ocupanți ai acesteia.

Trei vehicule de poliție au imobilizat BMW X5 cu plăcuțe de înmatriculare de origine germană și i-au interogat pe cei doi ocupanți, un bărbat și o femeie de naționalitate română, scrie lavozdealmeria.com.

Răspunsurile incoerente ale cuplului i-au făcut pe oamenii legii să percheziționeze mașina celor doi români. Astfel, agenții Poliției Naționale din El Ejido au găsit 16 pachete de muguri de marijuana ambalate sub vid, cu o greutate de 18 kilograme.

Cei doi români arestați au fost duși la tribunal, acuzați de de trafic de droguri. În plus, bărbatul reținut are antecedente penale, pe numele lui fiind deschisă o anchetă judiciară de Judecătoria Mixtă numărul trei din Roquetas de Mar, pentru la săvârșirea unei infracțiuni contra proprietății, în luna mai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel