Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români înarmați au semănat teroare în magazinele de telefonie mobilă luni în șir (VIDEO)
WhatsApp
Doi români în vârstă de 24 și 39 au fost arestați, recent de Mossos de Esquadra, ca  presupușii autori a cinci jafuri cu violență și intimidare în magazinele de telefonie mobilă din mai multe orașe catalane. 

Anchetatorii au aflat la începutul lunii octombrie de jaful la un magazin de telefonie din municipiul Sant Boi de Llobregat. La doar câteva minute după deschiderea magazinului, autorii furtului au amenințat personalul unității, punându-și o mână în buzunare și prefăcându-se că au o armă, reușind astfel să fure mai multe telefoane mobile care erau expuse în interior.

Două săptămâni mai târziu, poliția a aflat de alte patru jafuri în magazine, cu același mod de operare, în orașele Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, La Llagosta și Torredembarra. În urma acestor evenimente, a fost creată o echipă comună de anchetă din mi multe secții de poliție și astfel au determinat că au fost mai multe persoane implicte la aceste cinci jafuri violente.

În cele din urmă, pe 20 octombrie, agenții au reușit să aresteze doi dintre făptași, doi bărbați de naționalitate română. Cei arestați, cu șase antecedente anterioare, au fost aduși în fața justiției și judecătorul de instrucție a dispus c aceștia să fie cercetați în libertate. Ancheta continuă și nu sunt excluse alte arestări, potrivit La Vanguardia. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel