Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români au fost arestați după ce au furat 1.150 de euro de la o bătrână neajutorată
WhatsApp
Un bărbat și o femeie, membri ai unei grupării, au fot reținuți după ce au furat 1.150 de euro de la o femeie și urmează să fie arestați. Aceștia au folosit 6 identități diferite pentru furturile precedente, fiind arestați de 18 ori până în prezent.
Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto

Agenții Poliției Naționale au arestat, în Granada, Italia un cuplu de naționalitate română, de 29 și 33 de ani, cu numeroase arestări și antecedente penale, ca presupuși autori ai unei infracțiuni de furt. Hoții au fost identificați în cursul unei operațiuni polițienești realizată în urma unei plângeri în care o femeie a reclamat furtul unui plic cu 1.150 de euro, bani pe care tocmai îi retrăsese de la un bancomat. 

Victima suferă de probleme de mobilitate și nu s-a putut apăra de cei doi hoți. Faptele au avut loc în jurul orei unu după-amiaza, moment în care victima, o femeie în vârstă de 72 de ani cu probleme de sănătate, retrăgea bani de la un bancomat situat pe o stradă din cartierul central al orașului Granada. După ce a retras suma totală de 1.150 de euro, banca i-a pus la dispoziție un plic pentru a păstra suma respectivă.

 

Victima furtului nici nu a realizat când i-au fost sustrași banii

 

Ulterior, persoana respectivă s-a întâlnit cu sora sa, care o aștepta câteva străzi mai jos, și i-a cerut să păstreze plicul într-o pungă cu fermoar. Până la sosirea victimei la domiciliul ei, niciuna dintre cele două femei nu a observat furtul banilor, crezând la început că pur și simplu îi pierduseră.

Cu toate acestea, după primirea plângerii la secția de poliție, a fost demarată o anchetă pentru identificarea, localizarea și arestarea presupușilor vinovați. În urma acesteia, a fost posibilă identificarea unui grup de patru indivizi, doi bărbați și două femei, toți de naționalitate română, ca presupuși autori ai faptei.

 

Patru români au jefuit o bătrânică, iar doi dintre ei au fost reținuți de poliție

 

Cu excepția uneia dintre femei, cea mai tânără dintre ele în vârstă de 31 de ani, toți ceilalți aveau cazier judiciar și acumulau numeroase arestări.

Ancheta demarată a dat deja primele rezultate prin arestarea a doi membri ai acestui grup, un bărbat și o femeie de 29 și respectiv 33 de ani, care împreună acumulează 18 arestări anterioare, pe lângă faptul că au folosit șase identități diferite pentru a-i deruta pe polițiști.

Ancheta este încă deschisă pentru a localiza și aresta restul persoanelor implicate și pentru a se ajunge la o clarificare completă a faptelor. Persoanele reținute au fost deja puse la dispoziția autorității judiciare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel