Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Cuplu de români, spaima Ibizei. Cei doi, prinși după o lovitură dată într-o locuință
WhatsApp
Un bărbat și soția sa, ambii cetățeni români, au fost arestați și anchetați ca presupuși autori ai unui furt dintr-o casă din Santa Eulalia.

Garda Civilă a arestat un bărbat, iar soția sa este cercetată sub suspiciunea de spargere într-o casă din Santa Eulalia, în Ibiza. Ambii cetățeni sunt de origine română, 

Săptămânile trecute a fost semnalat un furt de efecte personale și documente într-o locuință din Santa Gertrudis (municipalitatea Santa Eulalia). Agenți ai Gărzii Civile au efectuat mai multe investigații care au dus la identificarea cuplului ca fiind presupușii autori ai furtului. Odată localizați, au fost arestați, ambii având un lung istoric de arestări pentru fapte similare.

Cuplu de români, spaima Ibizei

 

Agenții au explicat că ancheta a început în urma unei sesizări de furt de obiecte și documente dintr-o casă din Santa Gertrudis, în Santa Eulalia. După mai multe cercetări, cuplul a fost identificat. Ulterior, s-a constatat că cei doi soți aveau un lung istoric de arestări pentru fapte similare.

Alți doi minori români au fost reținuți, după ce au dat 14 atacuri cu maceta. Patru minori, între care doi de origine română, s-au dt drept membri ai bandei 'Bloods'. Doi dintre deținuți au fost reținuți într-un centru pentru minori din Comunitatea de Madrid.

Ancheta poliției a început la mijlocul lunii decembrie, când Poliția Națională a primit mai multe plângeri privind jafuri cu violență și intimidare, în care victimele, minore, au fost abordate de patru indivizi care mânuiau macete.

Spania, operațiunea 'Bloods'

 

Ofițerii au descoperit că presupușii făptași pretindeau că fac parte dintr-o bandă de tineri, mai exact din Bloods, o bandă criminală americană, pentru a se promova în rândul acestor grupuri și pentru a le insufla victimelor o teamă mai mare. Aceștia furau bunurile pe care le aveau asupra lor, cum ar fi bani, telefoane mobile și haine.

Aceleași surse au asigurat că deținuții amenințau că vor merge să caute victimele la domiciliul acestora sau în locurile pe care le frecventau. Într-una dintre ocazii, victima a fost sugrumată cu un cablu și i-au pus un căluș în gură pentru a o împiedica să ceară ajutor, relatează El Mundo,

Doi minori români și alți doi adolescenți, acuzați că au comis 14 atacuri cu maceta

 

Concret, două dintre persoanele arestate sunt de origine română, care se aflau într-un centru pentru minori, și doi spanioli, unul în libertate și celălalt în regim semideschis.

În cele din urmă, după identificarea și localizarea lor, cei patru minori au fost arestați sub suspiciunea de comiterea a 14 jafuri cu violență sau intimidare, apartenență la o organizație criminală, detenție ilegală și amenințări.

Bloods este o bandă de origine latină din SUA, care folosește culoarea roșie și care este asociată de poliție cu jafuri cu violență și agresiuni grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel