Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Căutată de 19 ani pentru crimă, o româncă a fost arestată și ELIBERATĂ din greșeală
WhatsApp
O româncă în vârstă de 40 de ani căutată pentru răpire și crimă a fost arestată în Spania, însă a fost eliberată din greșeală, câteva zile mai târziu. 
Spania. Mai mulți răniți într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo

Situație incredibilă în Spania. O româncă fugară, căutată de 19 de ani pentru răpire și crimă, a fost eliberată din greșeală, la doar câteva zile după ce fusese arestată. Femeia a ajuns în libertate din cauza unei erori a programului informatic.

Românca este condamnată la 17 ani de închisoare

Potrivit publicației spaniole Ultima Hora, femeia a fost arestată pe 28 noiembrie de poliția spaniolă și dusă la închisoarea din Palma. Ea era de 19 de ani fugară, fiind căutată în toata Europa. Românca era condamnată la 17 ani de închisoare în România, după ce, în anul 2000, pe când avea 21 de ani, ajutată de doi complici, a sechestrat un bărbat și l-a forțat să-și vândă locuința. 

După ce a fost ținut prizonier în condiții groaznice, bărbatul a decedat pe patul de spital.

Cum a fost eliberată românca

În urmă cu câteva zile, poliția spaniolă, se pregătea să o extrădeze pe bucureșteancă în România, ca să-și execute pedeapsa. Ajunsă la tribunal, aici a avut parte de o mare surpriză: judecătorul a decis să o elibereze. Se pare că judecătorul a consultat baza de date și nu a găsit niciun ordin de detenție pe numele româncei. 

Potrivit publicației citate, situația este una destul de complicată, pentru că legea spaniolă nu permite arestarea de două ori a unei persoane pentru aceeași infracțiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel