Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Căutări DISPERATE pentru a-l găsi pe Valerică, românul dispărut fără urmă în urmă cu 10 zile
WhatsApp
Garda voluntară Almodóvar del Campo și voluntarii Protecției Civile au reluat căutarea lui Valerică Stoica, românul care a dispărut fără urmă în urmă cu aproape două săptămâni. 

Românul în vârstă de 36 de ani care muncea în Spania la o fermă, este căutat încă de vineri, 13 noiembrie. Partenera sa, tot o româncă, a anunțat dispariția lui, după ce bărbatul a plecat la serviciu, dar nu a mai ajuns nici la locul de muncă, nici acasă.

Valerică a plecat la serviciu, la ferma din Alcornoquejo Alto, situată în municipiul Almodóvar del Campo (Ciudad Real), lângă satul La Bienvenida.

Autoritățile au reluat căutările după ce weekendul trecut, cincizeci de oameni au făcut o căutare prin aceeași fermă și terenurile înconjurătoare. Cu toate acestea, după ce l-au căutat timp de două zile, voluntarii au decis să abandoneze operațiunea, deoarece au bănuiala că dispariția ar fi de fapt o plecare voluntară.

Telefonul acestuia este închis. Valerică Stoica nu are la el niciun act de identitate și, ultima dată când a fost văzut, era îmbrăcat cu haine de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel