Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a fost arestat după ce și-a obligat partenera să se prostitueze
WhatsApp
Poliția Națională din Palma a încheiat operațiunea "Gloria", în cadrul căreia o persoană de origine română, un bărbat de 31 de ani, a fost arestat pentru că și-a obligat iubita, o româncă de 20 de ani să se prostitueze.
Spania. O româncă a racolat o conațională și a forțat-o să se prostitueze O verifica mereu și îi lua toți banii

Cercetările au început în urma unei plângeri depuse la grupul I de anchetă al UCRIF, de către o tânără, care a explicat poliției ce se întâmpla. La începutul lunii noiembrie, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu care avea o relație amoroasă de câteva luni a obligat-o să se prostitueze.

Românul i-a spus că trebuie să lucreze ca prostituată pentru a câștiga bani pentru el, deoarece la rândul lui era amenințat de cineva. Bărbatul a avertizat-o că dacă vorbește cu tatăl ei, vor fi uciși amândoi.

Așa a ajuns tânăra să se prostitueze. Din cauza fricii pe care i-o producea această situație, dar și din cauza faptului că nu-i putea cere ajutorul tatălui ei, care era singura ei legătură pe insulă. Fata a început să se prostitueze într-un apartament situat în cartierul Son Dameto din Palma, unde ar putea fi mai multe femei străine. în aceeași situație.

Grație Poliției Naționale din Palma, prietenul ei a fost arestat, iar românca se află acum în siguranță. Cercetările poliției continuă.

G Ad:

 

Tot în Palma, un bărbat a sechestrat în casă o prostituată după ce și-a petrecut noaptea cu ea

 

Un bărbat a fost arestat pentru că a bătut, și a ținut timp de două ore în casa sa, o femeie cu care își petrecuse noaptea după ce o contactase de la un club de prostituție din Palma.

Victima, o cetățeancă columbiană, fusese angajată pentru o zi ca prostituată, iar noaptea și-a petrecut-o la domiciliul presupusului agresor, cu care a întreținut relații sexuale.

A doua zi, bărbatul, un spaniol în vârstă de 39 de ani care consumase alcool și cocaină, a început să fie agresiv cu femeia, insultând-o și agresând-o, aplicându-i mai multe lovituri și mușcături, victima prezentând urme grave de dinți pe corp.

Deținutul a amenințat-o că o va da afară din țară deoarece "cunoștea persoane foarte importante și cu multă putere", legate mai ales de clubul de prostituție din care făcea parte victima.

Femeia a încercat să îl liniștească și să îi ceară să o lase să plece, dar agresorul a ținut-o două ore, împiedicând-o să iasă din casă, stând în fața ușii. În cele din urmă,  Poliția Națională l-a arestat pe presupusul agresor pentru o infracțiune de reținere ilegală, vătămare corporală și amenințare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
27 iun, 18:23
DCMedical.ro
27 iun, 19:02
DCBusiness.ro
27 iun, 15:21
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCBusiness.ro
27 iun, 15:21
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCNews.ro
27 iun, 18:23
DCMedical.ro
27 iun, 19:02
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
RadioDCNews.ro
27 iun, 16:16
RadioDCNews.ro
27 iun, 16:16
Astrosens.ro
21 iun, 12:35
Astrosens.ro
21 iun, 12:35