Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Barbat, arestat după ce a recrutat o româncă prin metoda "Lover Boy" și a obligat-o să se prostitueze
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv sub acuzația că a exploatat sexual o tânără româncă și o femeie din Paraguay. Le recruta folosind metoda "lover boy", simulând o relație afectivă cu ele, apoi le convingea să lucreze ca prostituate în afara Spaniei, cu promisiunea falsă că vor câștiga mulți bani.
Spania. Barbat, arestat după ce a recrutat o româncă prin metoda "Lover Boy" și a obligat-o să se prostitueze

Odată ajunse în Spania, bărbatul le-a făcut fotografii indecente pentru a le găsi clienți. Femeile au venit în țara lui pentru a-l vizita, crezând că sunt într-o relație la distanță, însă de fapt, el doar a simulat o relație afectuoasă și le-a promis că dacă vin să lociască cu el vor avea o mulțime de bani.

Ancheta a început în iunie, în urma unei plângeri depuse de una dintre victime, care inițial acceptase de bună voie să lucreze ca prostituată. Bărbatul în vârstă de 26 de ani  a fost arestat pe 19 octombrie, sub acuzația că a exploatat sexual o tânără româncă și o femeie din Paraguay. când a aterizat la Madrid, după un zbor de la București, conform presei străine.

 

Românca era șantajată atunci când refuza să pozeze goală

 

Odată ajunse de bună voie în țara de destinație, bărbatul le ducea într-un apartament și făcea fotografii intime ale victimelor, de cele mai multe ori împotriva voinței acestora, pentru a le încărca pe internet și a atrage clienți. Ulterior, el a amenințat că va răspândi pozele la rudele lor dacă refuză să efectueze practicile sexuale.

De asemenea, el păstra toți banii pe care îi primeau fetele în urma relațiilor intime întreținute, deși le promisese că vor primi cincizeci la sută din profituri, pretinzând că aveau o datorie neachitată pentru cheltuielile de întreținere.

În cele din urmă, agenții de poliție au reușit să îl identifice pe presupusul autor și l-au arestat pe 19 octombrie, când acesta a aterizat în Spania după un zbor de la București (România). El este acuzat de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale.

 

Vezi și

 

Româncă din Italia, dragoste cu năbădăi cu un macedonean: prietenii săi, bătaie în stradă cu prietenii fostului iubit

 

O ceartă aprinsă între două grupuri de prieteni, stinsă prin intervenția promptă a polițiștilor, la Putignano (Pisa). Acesta este finalul poveștii de iubire dintre o româncă și un macedonean. Prietenii celor 2 s-au luat la bătaie într-o parcare. Unii dintre ei au ajuns la închisoare. 

Intervenție cu puțin timp înainte de ora 13.00, duminică, 13 noiembrie, a unei patrule a Brigăzii volante a poliției de stat în parcarea publică din Via di Putignano, unde unii locuitori au semnalat o ceartă aprinsă între două grupuri de cetățeni non-italieni.

Continuă știrea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel