Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. 3 români acuzați de furtul a două maimuțe scumpe dintr-un Zoo
WhatsApp
Un român de 23 de ani a fost reținut la Madrid, și alți doi conaționali sunt cercetați de autoritățile din Spania, fiind bănuiți de implicarea în furtul a două maimuțe dintr-un centru de specialitate.

Ancheta a fost demarată acum aproape 3 săptămâni, după ce s-a constatat dispariția celor două maimuțe din incinta Rainfer Fundacion Chimpatia. Hoții au sărit gardul și după ce au forțat poarta care protejează animalele, au luat cele două femele, evaluate la peste 10.000 de euro fiecare.

După câteva zile, maimuțele au fost găsite abandonate pe marginea drumului, într-o stație de autobuz de pe șoseaua Torrelaguna, fiind apoi reintegrate în centrul de recuperare, informează ABC.

După identificarea potențialului cumpărător, polițiștii au reușit să identifice o persoană implicată, un cetățean român de 23 de ani și să cerceteze alți doi conaționali, un bărbat și o femeie. Cei trei sunt suspectați că fac parte dintr-o grupare care se ocupă cu traficul de animale rare și exotice, primire și posibile abuzuri de animale. Operațiunea este încă deschisă, astfel încât acțiunile noi nu sunt excluse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel