Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, oprit pe autostradă în Ungaria: bărbatul transporta zeci de produse cosmetice și haine contrafăcute
WhatsApp
Un șofer român a fost oprit, în Ungaria, pentru un control de către inspectorii fiscali ai Administrației Naționale a Impozitelor și Vămilor (NAV).
Șofer român, oprit pe autostradă în Ungaria, bărbatul transporta zeci de produse cosmetice și haine contrafăcute. Sursa - Pexels

Polițiștii au oprit, mașina condusă de român, lângă o clădire din zona de odihnă Lepsény de pe autostrada M7. 

La vederea oamenilor legi, șoferul român care transporta atât pasageri, cât și bagaje, a încercat să ascundă o cutie de carton. Ofițerii au cercetat cutia și au depistat că aceasta  conținea peste trei sute de luciu de buze marca Chanel, iar în portbagajul mașinii se aflau câteva jachete, pulovere și alte haine de o marcă cunoscută.

Cosmeticele și hainele au fost inspectate și  s-a stabilit că toate sunt falsuri. Luat la întrebări, șoferul român a susținut că nu cunoaște conținutul cutiilor transportate, relatează zaol.hu.

 

 

Românul, acuzat că a adus deținătorilor de drepturi pierderi de peste zece milioane de forinți

 

Patrulele au confiscat cele 325 de produse care încalcă drepturile, cu care românul a adus deținătorilor de drepturi pierderi financiare de peste zece milioane de forinți. Angajații Administrației Naționale a Impozitelor și Vămilor au inițiat proceduri pentru încălcarea drepturilor de proprietate industrială.

Autoritatea atrage atenția asupra faptului că, pe măsură ce sărbătorile se apropie, pe piață apar din ce în ce mai des produse  false. Substanțele care vin în contact direct cu organismul uman, detergent, produse de machiaj, parfumuri, pot conține și ingrediente periculoase.

Filtrarea produselor false de pe piață este, de asemenea, importantă, deoarece acestea nu doar că provoacă prejudicii semnificative operatorilor economici, ci reprezintă și un risc pentru sănătate și calitate pentru clienți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel