Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal pe aeroport: Un angajat al United Airlines și un pasager s-au încăierat
WhatsApp
Un angajat al United Airlines și un pasager s-au încăierat la ghișeul de check-in de pe aeroportul Newark, arată o înregistrare video citată de Fox News. Un bărbat a fost reținut.

Înregistrarea video a bătăii de la aeroportul din New Jersey a fost distribuită pe Twitter cu puțin înainte de ora 9:30 duminică dimineața.

În imagini se vede cum un bărbat îmbrăcat într-un hanorac cu glugă albastru închis se ceartă cu un angajat al companiei aeriene care poartă o vestă de culoare închisă, moment în care bărbatul cu vesta îl lovește pe celălalt peste față.

Bărbatul în hanorac îi răspunde: „Ai văzut asta!” și îl lovește pe angajat în față de două ori, trântindu-l la pământ, potrivit videoclipului, potrivit Mediafax.

Când bărbatul în vestă se ridică, se vede că sângerează în zona capului. El îl confruntă din nou pe celălalt bărbat și continuă să se certe. Un alt angajat al aeroportului pare să intervină în momentul în care videoclipul se încheie.

Scandal pe aeroport: Un angajat al United Airlines și un pasager s-au încăierat 

 

Ce s-a întâmplat înainte ca aparatul de filmat să înceapă să filmeze nu a fost clarificat.

Fox News arată că a contactat United Airlines pentru reacție, dar nu a primit un răspuns.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat pentru WPIX-TV, într-o declarație trimisă prin e-mail, că bărbatul cu vesta lucrează pentru o companie subsidiară afiliată cu compania aeriană și nu a fost reținut.

Bărbatul în hanorac cu glugă a fost reținut, potrivit purtătorului de cuvânt. Nu a fost clar dacă acesta va fi acuzat.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt a spus doar: „United Airlines nu tolerează violența de nici un fel pe aeroporturile noastre sau la bordul avioanelor noastre și colaborăm cu autoritățile locale pentru a investiga în continuare această problemă”. 

Poliția Autorității Portuare, care se ocupă de incidentele din aeroport, nu a comentat incidentul sau dacă vreunul dintre bărbați a fost acuzat. 

Videoclipul a fost vizionat de peste 11 milioane de ori de când a fost încărcat pe Twitter ieri dimineață. 

Acum, internetul este împărțit: care dintre ei a fost de vină - și cine a aruncat primul pumn. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel