Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-a strigat darul - 20.000 de euro. Nuntă de români, în Germania, spartă de polițiști: Zeci de persoane într-un apartament
WhatsApp
Poliția din Gelsenkirchen se face „vinovată“ că, duminică, a întrerupt două reuniuni familiale, inclusiv o petrecere de nuntă. Au fost amendate 80 de persoane.
Foto ILUSTRATIV

Poliția Gelsenkirchen a întrerupt brusc două petreceri ilegale cu până la 60 de invitați. Reuniunile între români au avut loc duminică, 17 ianuarie. Valoarea totală a amenzilor ar trebui să fie de cel puțin 20.000 de euro.

60 de invitați la nuntă în Gelsenkirchen-Schalke - poliția scrie amenzi

 

Potrivit poliției, martorii au alertat poliția duminică, în jurul orei 17:00, din cauza unei petreceri cu mulți oameni pe Hülsmannstrasse din Schalke-Nord. Într-un apartament, polițiștii s-au întâlnit cu aproximativ 60 de invitați la nuntă. Oficialii au întrerupt nunta, care era în toi, au luat detaliile personale ale tuturor celor prezenți și le-au dat amenzi. Cei prinși urmează să primească o plângere pentru încălcarea Ordonanței Corona privind protecția aplicabilă.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

20 de persoane prinse în Gelsenkirchen-Rotthausen

 

Aproximativ în același timp, centrul de control al poliției a primit duminică un apel de urgență în care un apelant a raportat o tulburare a liniștii publice în districtul Rotthausen. Aproximativ 20 de persoane au sărbătorit acolo, după ora 17:00, într-un apartament de pe Schwarzmühlentraße. Și aici, polițiștii au despărțit întâlnirea și au împărțit amenzi.

După cum a anunțat poliția, în ambele cazuri, subiecții amendați aveau un „fond migrațional românesc”. Un lucru este clar: se vor plăti amenzi. Cu suma minimă de 250 de euro, petrecerile de duminică ale românilor îi vor costa un total de 20.000 de euro, pentru toate cele 80 de persoane amendate, notează WAZ.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel