Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia. Un fermier a murit mușcat de o viperă. Bărbatul a vrut să „înghită” reptila
WhatsApp
Un fermier din Rusia a sfârșit tragic, exact când dorea să-și impresioneze vecinii. A fost mușcat de limbă de o viperă, după ce și-a asigurat amicii că are atât de mult curaj să „înghită” reptila.
Un fermier din Rusia a murit, după ce a fost mușcat de o viperă

Un moment de teribilism i-a adus moartea unui fermier din Rusia. Omul, cunoscut drept un „îmblânzitor” de șerpi a fost mușcat de vipera pe care a vrut să o „ înghită”. Inițial, rusul a dorit să-și impresioneze prietenii, numai că mușcătura i-a fost fatală, relatează The Daily Mail.

Fermierul a făcut o alergie puternică din cauza veninului și nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor depuse de medici. Bărbatul, în vârstă de 55 ani, s-a bazat pe faptul că a mai repetat metoda de a se „distra”  cu vipera de două ori, fără să fie mușcat, menționează sursa citată.

Prietenii bărbatului sunt șocați și spun că toți „îmblânzitorii de șerpi” vor sfârși tragic, dacă riscă prea mult.

 

În Rusia, joaca cu viperele este o tradiție 

 

Jurnaliștii de la Daily Mail spun că acest caz nu este singular. Oamenii din regiunea  Astrakhan se „joacă” frecvent cu șerpii și se înregistrează numeroase incidente,soldate cu decese din cauza mușcăturilor de vipere. Poliția din Rusia a transmis deja un avertisment

„Nu trebuie să mai încercați să înghițiți șerpi, sau să faceți alte experimente care vă pot face rău”, este mesajul polițiștilor, potrivit sursei citate. Crescătorii de șerpi se bazează pe faptul că nu toate mușcăturile sunt fatale, însă, unii dintre ei pot intra în șoc anafilactic.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel