Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul responsabil de asasinarea lui Alessandro Gozzoli va fi extrădat în Italia. Celălalt conațional suspect este căutat de poliție încă
WhatsApp
În termen de treizeci de zile, românul de 20 de ani, considerat responsabil de uciderea lui Alessandro Gozzoli, originar din Bazzano (Bologna), găsit fără viață în locuința sa din Casinalbo, la 10 martie, va fi transferat în Italia.
Italia. Cine este ucigașul lui Alessandro Gozzoli: Un suspect a fost reținut în România, iar un altul este căutat de poliție

De fapt, luni, în România a avut loc audierea pentru validarea arestului, iar judecătorul a dat ulterior undă verde extrădării, care va avea loc în termen de treizeci de zile de la notificarea actului.

Avocatul care îl asistă pe tânărul român, Francesco Uselli din Baroul din Bologna, nu a intrat încă în posesia actelor referitoare la suspect, dar ieri dimineață a considerat că este important să se întâlnească cu procurorul însărcinat cu dosarul privind uciderea bărbatului de 40 de ani, doctorul Graziano.

Avocatul și procurorul au avut o scurtă întrevedere în timpul căreia s-a subliniat importanța ca tânărul să fie transferat într-o închisoare din apropierea orașului italian, dacă nu direct la Modena, iar "problema" va fi rezolvată în zilele următoare.

 

Cel de-al doilea suspect român este în continuare căutat

 

După cum se știe, există de fapt doi suspecți în cazul morții lui Gozzoli, dar cel de-al doilea tânăr român este în continuare căutat: acesta s-ar fi ascuns între timp. Acuzațiile împotriva celui arestat sunt foarte grele: crimă, jaf, utilizare necorespunzătoare a cardurilor de credit.

Probabil că utilizarea cardurilor victimei a fost cea care s-a dovedit a fi crucială pentru anchetă: aceasta le-ar fi permis anchetatorilor să urmărească mișcările suspectului, care nu locuia în Bologna, ci gravita în Emilia Romagna și care ar fi fugit în România imediat după comiterea crimei.

Ne amintim că Gozzoli a fost găsit mort în patul său, cu încheieturile și gleznele legate. Întrucât nu s-a aflat nimic din "surse oficiale", nu se știe dacă victima a fost ucisă în mod barbar de către cei doi bărbați cu scopul de a o jefui sau dacă a fost vorba de un joc erotic care s-a sfârșit tragic, după care cei doi bărbați l-au jefuit, lăsându-i trupul, legat, în pat.

 

Odată ajuns în Italia, românul va fi interogat din nou



Pe corpul consilierului de muncă nu au fost găsite însă urme de violență, dar a reieșit de la început modul în care autorii și-au însușit bunurile personale ale victimei. Casa bărbatului în vârstă de 40 de ani a fost răscolită și, mai ales, mașina acestuia dispăruse din garaj, care a fost găsită la câteva zile după crimă.

Ancheta suspectează că ar fi fost vorba de o întâlnire care a avut loc cu ajutorul internetului: adică o întâlnire aranjată de victimă cu cei care ulterior s-au dovedit a fi ucigașii săi prin intermediul unui chat room de întâlniri. Odată ajuns în Italia, tânărul de 20 de ani va fi interogat, conform presei italiene. 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG       

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel