Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Românul care și-a VIOLAT fiica de 8 ani și-a aflat pedeapsa. Detalii CUTREMURĂTOARE din anchetă
Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul românului din Italia, acuzat că și-a violat fiica în vârstă de numai 8 ani și pe cumnata acestuia. Abuzurile sexuale au durat timp de trei ani.

Românul care și-a violat fiica și cumnata a fost condamnat la 8 ani de închisoare, pedeapsă ce o execută în România. Potrivit anchetatorilor, bărbat, rezident la Roma, și-a supus propria fiică la chinuri greu de imaginat, timp de trei ani, în perioada 2011-2014. 

Totodată, bărbatul a abuzat-o și pe sora soției sale, tot minoră.

"Abuzând de condițiile de inferioritate fizică şi psihică a propriei fiice, G.A.M, de 8 ani, arătându-i acesteia filme cu conținut pornografic, a întreţinut raporturi şi acte sexuale orale, anale şi parţial penetrări vaginale. Totodată, persoana condamnată a realizat fotografii portret propriei fiice – invitând-o pe aceasta să efectueze un «striptease», realizând imagini în timp ce minora se dezbrăca, până când a fotografiat-o în poze explicite complet goală", se arată în decizia Curții de Apel Bacău, instanţa care a preluat cazul de la autoritățile italiene, pentru ca individul să continue executarea pedepsei în țară.

"În diverse ocazii a constrâns minora U.D.R, sora propriei soţii să se supună la acte sexuale constituite în atingerea în părtile intime prin imobilizare şi blocare, adresându-i expresii de tipul «oricum mai devreme sau mai târziu ţi-o pun»", a mai motivat Curtea.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
24 mai 2020, 19:20
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
26 mai 2020, 00:03
DCMedical.ro
25 mai 2020, 20:05
DCBusiness.ro
25 mai 2020, 23:59
DefenseRomania.ro
25 mai 2020, 22:19