Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul care a ucis o sportivă tunisiană în Italia va fi JUDECAT: "Nu ştiu de ce sunt acuzat"
WhatsApp
Un imigrant român va fi judecat de o instanţă judiciară din Italia pentru uciderea unei foste sportive din Tunisia, afirmă surse judiciare citate de publicaţia Il Messaggero.
sursa foto: ilmessaggero.it

Ştefan C., în vârstă de 26 de ani, este acuzat de procurori de uciderea cu premeditare a fostei campioane tunisiene la atletism Imen Chatbouri, în vârstă de 37 de ani. Fosta sportivă a murit după ce a fost împinsă de pe Podul Sisto, în centrul istoric al Romei, în luna mai.

Românul neagă acuzaţiile, dar autorităţile italiene au prezentat o înregistrare surprinsă de camere de luat vederi instalate pe pod.

Inculpatul susţine că ar putea fi vorba de o eroare judiciară. "Nu ştiu de ce sunt acuzat", a declarat el. "Este vorba de o infracţiune fără motiv. Cei doi au petrecut seara în prietenie şi veselie. Ştefan susţine că nu a împins-o", a declarat avocata inculpatului, Claudia S.

Dacă va fi găsit vinovat de crimă cu premeditare, românul riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă, potrivit Mediafax care citează Il Messaggero.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel