Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Români căutați pentru omor, găsiți în gară în Germania, pe picior de plecare
WhatsApp
Polițiștii germani au făcut o „captură“ impresionantă de nelegiuiți români în doar câteva ore. Doi conaționali, căutați pentru tentativă de omor, au fost depistați într-o gară, altul într-un autobuz care venea din Franța, iar un altul a fost identificat la frontieră.

În cadrul intensificării măsurilor de control și percheziție în zona de frontieră cu Franța, polițiștii Poliției Federale au arestat în weekend mai mulți infractori.

Autoritățile au reușit să aresteze doi cetățeni români în gara din Offenburg. Ei erau căutați pentru tentativă de omor prin imprudență și amândoi au fost duși la închisoare după ce au fost finalizate măsurile polițienești. În plus, datele cu caracter personal ale celor două persoane vor fi transmise autorității sanitare responsabile, deoarece acestea nu purtau măști.

Un alt cetățean român, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit într-un Flixbus din Franța. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru furt, dar, întrucât a reușit să plătească suma de bani cerută, i s-a permis să își continue călătoria.

Pentru că toate lucrurile bune vin în număr de trei, un cetățean român în vârstă de 24 de ani a fost găsit duminică seara la punctul de trecere a frontierei Europabrücke din Kehl, la intrarea în Germania dinspre Franța. Pe numele său fusese emis un mandat de arestare pentru falsificare de documente. De asemenea, a reușit să plătească suma de bani necesară și și-a putut continua călătoria.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel